Dolar 32,4373
Euro 34,6064
Altın 2.384,44
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Yağmurlu
Trabzon
15°C
Yağmurlu
Per 16°C
Cum 18°C
Cts 17°C
Paz 16°C




















Trabzonspor Lige Reset Atabilecek mi?

24 Aralık 2022 12:37
456
A+
A-

Trabzonspor Lige Reset Atabilecek mi?

Empati yapıyorum, Fenerbahçe için bu maç sezon sonu şampiyonluk ile bitecek bir hikâye olacak ise galibiyet halinde mihenk taşlarından biri olabilir, beraberlik ise her iki taraf için de süreçteki belirsizliği daha da uzatır ancak Fenerbahçe en zor deplasmanların birinden yara almadan çıkmış olur yenilgi halinde ise moral bozukluğu ile beraber takıma ve yönetime karşı bir güvensizlik ortamı oluşması Fenerbahçe açısından kuvvetle ihtimal gibi gözüküyor.

Peki Trabzonspor açısından baktığımızda bu maç her açıdan bir kendini kanıtlama maçı. Abdullah Avcı başta olmak üzere yönetimin ve en çok da Trabzonspor camiasının bu maçta alınacak galibiyete ihtiyacı var. Abdullah Avcı Kasımpaşa maçı sonrası yaptığı açıklama ile takımda bir revizyona gideceğinin sinyalini vermişti ve akabinde oynanan maçlarda yapmış olduğu tercihlerinde de bunu uygulamaya koymuştu. Bu maç ile kadroda yer bulmak veya yerini sağlamlaştırmak adına yeni bir serüven başlayabilir. O yüzden oyuncular açısından da bir kendini kanıtlama maçı olacaktır.

Trabzonspor Fenerbahçe maçı öyle bir zamana denk geldi ki Trabzonspor bu maçı kazanarak lige yeniden reset atabilir. Taraftar bu maç öncesi her şeyi unutmuş ve maça odaklanmış durumda. Deplasmanlarda Fenerbahçe’nin bu sezon gösterdiği düşük performans ve Trabzonspor’un iç sahadaki başarısı göz önüne alındığında Trabzonspor bir adım öne çıkıyor.

Selametle kalın, hörmetlerle,

Futbol Uleması

 

YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.