Dolar 32,3802
Euro 34,7722
Altın 2.440,28
BİST 9.999,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 18°C




















Copy Paste Yenilgilere Devam

Copy Paste Yenilgilere Devam
28 Ocak 2023 19:54
441
A+
A-

Copy Paste Yenilgilere Devam

Haftalardır evinde aldığı her galibiyet sonrası “Tamam galiba düzelecek bu sefer  Trabzonspor.” diye iyimserlik yüklenen taraftar deplasmanlarda alınan mağlubiyetler sonrası artık bir şeylerin değişeceği konusunda gittikçe inancını kaybetmiş durumda. Durumu daha da vahim hale getiren ise hemen hemen aynı şekilde ve sahada hiçbir varlık gösteremeden kaybedilmesi ve buna rağmen teknik ekibin bu duruma bir çözüm bulamaması.

Osmanlı son döneminde mevcut sistemini ayakta tutmak için defalarca ıslahat yapmasına rağmen bir türlü istenilen gelişmeyi sağlayamadı ve sadece devletin yıkılış sürecini uzatmış oldu. Abdullah Avcı da bu sistem üzerinde bir çok deneme yapmasına rağmen işler daha da kötüleşti. Artık radikal kararlar almanın zamanı geldi diye düşünüyorum. Mevcut oyuncuları tartışmak Trabzonspor’a hiçbir şey kazandırmadığı gibi oyuncuların değerlerini de düşürür ve süreçteki esas sorunları çözmek isteyen bir yapı bu oyuncular ile en iyisini ortaya koyacak bir sistem geliştirmelidir.

Sonuç olarak aynı şeyleri deneyip aynı sonuçları aldığı bir deplasmandan daha Trabzonspor acı bir mağlubiyet daha alarak eli boş dönüyor ve içerde daha zor maçlarda aldığı 3 puanları anlamsızlaştırıyor.

Selametle kalın, hörmetlerle

Futbol Uleması 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.