Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 17°C




















BERKANT SARAL OF BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI

BERKANT SARAL OF BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI
23 Kasım 2023 13:27
417
A+
A-

BERKANT SARAL OF BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI

31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimler öncesi, Trabzon Of’da, AK Partiden Belediye Başkanlığı Aday Adaylığına ilk Başvuruyu Of Ziraat Odası Başkanı Berkant Saral yaptı.

Of Belediyesi başkan aday adaylığı için, Ak Parti Of ilçe binasına giderek resmi başvuruda bulunan Berkant SARAL’ın başvurusunu İlçe Başkanı Ahmet ÇAPOĞLU aldı. İlçe binasında gerçekleşen başvuruda çok sayıda partili de hazır bulundu. Of Ziraat Odası Başkanı Berkant Saral’ın Ak Partiden Of Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvuru ile ilgili olarak, Ak Parti Of İlçe başkanı Ahmet Çapoğlu “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerinde Of Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yapan Berkant Saral’a çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum” dedi.

Trabzon Of Belediye Başkanlına Ak Parti’den aday adayı olan Of Ziraat Odası Başkanı Berkant Saral başvuru sonrasında yaptığı açıklamada; “Değerli Oflu hemşehrilerim, Ofta yaşayan güzel insanlar. Ofumuzu güzelleştirmek, ilçemizin gelişimine destek sağlayacak, birlikte huzur ve refahımızı artıracak; altyapı ve ulaşım sorunlarından, eğitim, sosyal hizmetler, kültür, turizm ve tarım başta olmak üzere birçok alanda yenilikler için ilçemize hizmet etmekte kararlıyız.

Değerli OF’lu hemşerilerim

Bu ilçede doğup büyüyen ve bu ilçeyi iliklerine kadar yaşayan bir ferd olarak söylüyorum.

Dertleri de biliyorum.

Çözümü de biliyorum.

Bildiğiniz üzere, Yıllardır Ak Parti Belediyeciliği ile harmanlanan OF’umuzda birçok yatırım yapıldı. Çok güzel işlerin altına imzalar atıldı.

Yeter mi? Asla…

Şimdi biz gençlerin arka sıralardan ön sıralara geçip, projeler üretme zamanı.

Öncelikle şunu ifade etmek istiyorum. Ülkemiz, Ak Parti Genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde son 22 yılını atılımlar, yatırımlar ve projelerle geçirdi. OF’umuz bu 22 yıllık atılımlardan payını kısmen aldı. Ancak daha fazla yatırım alma mekanizmasını çalıştıracak ve bu mekanizmayı hızlandıracak genç ellere ve zihinlere ihtiyaç olduğu kanaati ile birlikte OF’un bir evladı olarak Ofumuz için proje üretmek, ilçemizi geliştirmek ve dönüşümüne katkı sağlamak için karşınızdayım. Hedefi, iddiası ve cesareti bulunmayanın ne ülkesine nede kendisine faydası olamaz. Bu duygu ve düşüncelerle, Türkiye Yüzyılının başladığı yeni dönemde hep yeni, hep ileri diyerek, geçmişte yapılan hizmetleri unutmadan; daha fazlasını yapmak, ilçemizi ihya ve inşasına hizmet edebilmek için desteklerinizi bekliyorum. Aziz milletimize, Oflu ve Ofta yaşayan hemşehrilerimize hizmet yolunda çıktığımız bu kutlu yolun, Rabbim’den hayırlı uğurlu olmasını niyaz eder, herkese teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.