Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 17°C




















ABDURRAHİM AVCIOĞLU CHP DEM HDP PKK SERT TEBİK CEVAP VERDİ

ABDURRAHİM AVCIOĞLU CHP DEM HDP PKK SERT TEBİK CEVAP VERDİ
26 Aralık 2023 16:59
502
A+
A-

ABDURRAHİM AVCIOĞLU CHP DEM HDP PKK SERT TEBİK CEVAP VERDİ Ülkemiz bağımsızlığını korumak için pek çok operasyona imza atıyor. Kahraman askerlerimiz de göğüsünü gere gere teröristlere Her yeri dar ediyor. Şahadet şerbetini içmeye nail olan 12 kahraman askerimiz oldu. Şehitlik makamına yürüdüler. Senin için, benim için, bizim için, ay yıldızlı bayrağımız için. Yüreğimize ateş düştü. 12 can, 12 anne, 12 baba, 12 hane dile kolay. Onları hiç unutmamamız gerekiyor. Biz şehitlerimizin yasını tutarkende bazı kendini bilmezler şehit babasına hakaret ediyor. Sahi kimdi o; Can Ataklı’ydı elbette. Şehidimizin babasına kimsin sen demişti, şehit babası oldun diye herşeyi söyleyebileceğini mi sanıyorsun demişti. Şimdi soruyorum size bu müptezel kim?
PKK bir terör örgütüdür, Selahattin Demirtaş’da teröristtir, Osman Kavala’da. Gazi Meclisimizde hala bu teröristleri savunan sözde milletvekilleri var. Ne yapıyorlar; Kahraman askerlerimizin canını okuduğu teröristlerin yasını tutuyorlar. Onların sesi olacağız diyorlar. Meclisimizde kravatlı terörist istemiyoruz. Şehitlerimiz şu günlerde ebediyete uğurlandı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’de kendi memleketinde Manisa’da katıldığı Şehidimizin cenaze töreninde tepkiler eşliğinde ayrılmak zorunda kaldı. 2 oy fazla almak için DEM Partisi’yle kol kola gezen Özel, saçmalamakta tıpkı idol aldığı Kemal Kılıçdaroğlu gibi. Değişimciler fazla değişti. Atatürk’ün Partisinde teröristlere selam gönderenler asla Atatürkçü değildirler. Ancak terör örgütünün şakşakçılığını yapan kişiler olarak tarihe geçeceklerdir. Bu da Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e hakaretten başka bir şey değildir.

Bir Kürt olarak devletimin milletimin yanındayım.

NE MUTLU KÜRT DOĞDUM
NE MUTLU MÜSLÜMAN OLDUM
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

ABDURRAHİM AVCIOĞLU

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.