Dolar 32,4745
Euro 34,7570
Altın 2.441,46
BİST 9.936,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C




















“DÜNYANIN SAHİBİ SİZLER DEĞİLSİNİZ!!!”

Köşe Yazarı , 2019 seçimlerinde Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı, Sivil Toplum Lideri, Siyasetçi ,İşletmeci, Satış Pazarlama uzmanı, Yaklaşık 50 farklı alanda eğitim ve sertifika sahibi,Eğitimci, Danışman, Genel Müdür, CEO
8 Mayıs 2021 23:29
400
A+
A-

Pandemi hastalığı başladığından beri hep söylüyorum ;Bu hastalığı çıkarmanın amacı dünyayı elinde bulunduran elit kesimin daha çok para kazanması ve dünya nüfusunun azaltılması oyunudur.

Dünya ekonomisinin patronları,yani elit kesim doğum kontrolünü ve dünya nüfusunun azaltılması amacıyla dünya üzerinde bir operasyon başlattı. Bu amaçlarını, aşılar ve genetiği değiştirilmiş (GDO) temel besin maddeleriyle gerçekleştirmeyi planlıyorlar.

Bu oyunun başrolünde ;William Henry “Bill” Gates III ya da daha çok bilinen adıyla Bill Gates, Amerikalı girişimci, yazılımcı, yazar, yatırımcı ve işadamı Rockefeller ailesi var. Rockefeller hanedanı, dünyada finansal olarak en büyük servete sahip ailelerinden biri olan, petrol endüstrisi, politika, ve bankacılık işleri ile ilgilenen bir ailedir.

Dünyayı etkisi alınan alan koronavirüs salgınının laboratuvar ortamında üretildiğini kesin ve kati olarak düşünmekteyiz.

Koronavirüs salgınının nasıl yayıldığına ilişkin bir çok iddialar var. Hatta bir çok ülkede mahkeme bile açıldı; COVID-19’un zengin elitlerin elinden çıktığını iddia ettiler. Microsoft’un kurucusu ABD’li iş insanı Bill Gates, iş insanı George Soros ve dünyanın en zengin ailesi Rockefeller’ın hatası olduğu ileri sürüldü…

Peru’daki Chincha ve Pisco Mahkemesindeki hakimler, verdikleri karar sonrası tepki çekti.Peru Yüksek Mahkemesi, kararı imzalayan yargıçlara ön soruşturma açıldığı açıklaması yapıldı.

Rusya medyasının haberine göre, soruşturma metninde, “Bill Gates, Soros, Rockefeller gibi yeni dünya düzeninin yaratıcıları dışında hiçbir dünya hükümeti, gerçek ve tüzel kişiler bu salgının öngörülebilir nitelikte olduğunu iddia edemez” açıklamasına yer verildi.

GAVI Alliance, 2000 yılında Gates Vakfı’nın yardımıyla kurulmuştur ve amacı, üçüncü dünyanın hepsini aşılamaktır. GAVI organizasyonunun üyeleri; gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerin ulusal hükümetleri, Bill ve Melinda Gates’in, Çocukların Aşı Programı, Uluslararası İlaç Fabrikaları Birliği(IFPMA), Rockefeller Vakfı, Dünya Bankası, Dünya Sağlık Örgütü(WHO), UNICEF. 2000 Aralığında, Sr. William H. Gates, şunları söylüyor:

”Rockefeller Vakfı’ndan aldığımız ilhamla vakfımız, bir GAVI enstrümanı olan Çocuk Aşıları Global Bütçesine 750 milyon dolarlık katkıyı taahhüt ederek GAVI’yi başlatmıştır.”

Gates aynı zamanda Rockefeller ailesini de sürekli övmekten geri durmuyor:

”Öyle görünüyor ki döndüğümüz her köşede, Rockefeller ailesini görüyoruz. Hatta bazı durumlarda onların çok ama çok uzun zamandır zaten orada olduğunu fark ediyoruz.”

Bu tartışmaların hedefinde ise Bill Gates ve eşinin birlikte kurduğu, Bill & Melinda Gates Vakfı’nın küresel aşı ittifakı bulunuyor.

Sosyal medyada birçok kullanıcı Bill Gates’i suçlamıştı. İnternette pek çok komplo teorisi bulunurken, Bill Gates’in milyarlarca insanı “mikroçiplerle” izlemek için koronavirüs aşısı geliştirdiği iddiaları ortaya atılmıştı. Bunun doğruluk oranını şimdilik bilmiyoruz. Ama, bu da elbette ortaya çıkacaktır.

İnsanlığa karşı savaş, global elit tarafından sürdürülmektedir. Bu operasyon, dünya çapındadır ve eğer hayatlarımızı gelecekte olacakların korkusuna göre şekillendirirsek, bu bizim yenilmemize sebep olur.

Dünyayı yöneten, düğmeye bastığı’ söylenen dev ailelerden Rockefeller’lar dünya tarihine damgasını vuran bir ailedir. IMF’nin kuruluşunda yer aldı, yeri geldi Dünya Bankası’na kredi bile verdi.Yani,paranın kralı olan bir ailedir.

Yeni dünya düzeni üzerine büyük oyunlar oynanıyor…Eğer, planları bu şekilde işlerse, bu düzenden daha çokkk para kazanacakları aşikardır.

Bu yeni dünya düzeninin başrol oyuncuları Bill Gates’i, Amerikalı iş insanı George Soros’u ve Rockefeller ailesinin asıl amacı servetlerine servet katmak ve dünyayı ellerine geçirmektir.Diğer bir amaçları da dünya nüfusunun azaltılması yönünde çalışmalar yapmaktır.

Yani, kısaca pandeminin bitişi Bill Gates, Rockefeller Vakfı ve dünya ekonomisini ellerinde bulunduran diğer küresel para baronların elindedir.
Lakin, her oyunun bir finali,her oyuncununda bir sonu vardır. Gün gelir oyunda biter, oyuncuda göç eder.

Yaşadığımız bu dünyanın bir sahibi ve bir düzeni var; Alemlerin yaratıcısı Yüce Allah (CC) … Yüce Allah (CC) tüm oyunları her zaman bozmuştur. O yüzden yine oynanan bu oyunu bozacak, yapanların yanına kar kalmayacak, mazlumların ahı mutlaka alınacaktır…

Çünkü, varlıkları yaratan, yaratmakta olan, engin bir ahenk içinde yaşatan, maziyi, hali, geleceği tüm ayrıntılarıyla iyice bilen, istediğini dilediği an, arzuladığı şekilde yapmaya/yaratmaya gücü yeten yalnızca Allah’tır. İnsanlarla ilgili olanları dahil bütün oluşlar, bilgisi ve takdiri altında cereyan eden; kayıtsız şartsız hâkim, biricik yasa koyucusu da O’dur. Yüce Allah’a bu ölçüler içinde inanmadıkça ve hayatımızı bu imanın sınırları içinde düzenlemedikçe, özü “Hâkimiyet Kayıtsız Şartsız Allah’ındır.”

Saygılarımla!!!

Ayhan Yalçın

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.