Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C




















“TÜRK MİLLETİ BÖYLE BİR AHLAKSIZLIĞA ASLA MÜSAADE ETMEZ “

Köşe Yazarı , 2019 seçimlerinde Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı, Sivil Toplum Lideri, Siyasetçi ,İşletmeci, Satış Pazarlama uzmanı, Yaklaşık 50 farklı alanda eğitim ve sertifika sahibi,Eğitimci, Danışman, Genel Müdür, CEO
5 Haziran 2022 16:28
1.077
A+
A-

Aman Haaa!

Türk’ün değerleri ile oynamayın. Türk Milleti’ni asla sınamayın.Türk Milleti’nin sınırları vardır,kırmızı çizgisi vardır. Ayrıca Türk Milleti ‘nin bir sabrı vardır. Eğer Türk Milleti ‘nin kırmızı çizgisi aşılır,değerleri ve sabrı ile oynanırsa, bu milletin neler neler yapılabileceğini tahmin bile edemezler.

Yüce Türk Milleti’ni birbirine bağlayan ve birlik olmasını sağlayan önemli unsurlar ve önemli değerler vardır:Din ve ahlak birliği,vatan ve millet birliği,tarih ve kültür birliği, dil birliği, örf ve adet birliği,gelenek ve görenek birliği…

Yüce Türk Milleti aç kalır, açıkta,zorda kalır, darda kalır.Ama asla vatanını satmaz.Yıllardır devam eden savaşların sebebi bu. Yedi düvele meydan okumuş bir millettir bu millet. Hiç bir milletin tarihinde bu kadar savaş yaşayan bir millet yoktur.İlk kurulduğu yıllardan bugüne değin sürekli savaşan bir milletiz. Tarihe baktığımızda, kurulmuş tüm Türk Devlet’ lerin tamamının hayatı savaşmakla geçmiş.

Özellikle Türkiye Cumhuriyeti Devleti ‘ne sürekli bir saldırı var; Sınırlara saldırı var, ekonomik anlamda saldırı var,hükümete saldırı var,bütünlüğümüzün bozulma için saldırı var.Vallahi kiminle baş edeceğimizi şaşırdık.Ama evelallah,Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni yıkmak ve parçalamak öyle kolay değil.Yüce Türk Milleti ‘nin birliğini ve dirliğini bozmak ve yok etmek öyle kolay değil… Yüce Türk Milleti, küllerinden yeniden doğmuş bir millettir. Bizler bir ölür, bin doğarız.Bundan hiç bir kimsenin şüphesi olmasın.

Hainler ve düşmanlar ülkemizin birliğini,dirliğini bozamadılar. Zaten bozamazlar da,şimdi ahlaki değerlerimizle oynamaya başladılar.Son zamanlar toplumda bozulmaların bir çok sebebi olsa,bunlardan en önemlisi de, Türk toplumunun ahlak yapısını bozmak ve ahlak dışı hareketleri sıradan ve olağan hale getirilmesini sağlamaktır.Avrupa’ Amerika’da, ya da başka ülkelerde bu tip ahlaksız davranışlar normal, sıradan ve olağan olabilir

Lakin ,burası Türkiye, burası İslam ülkesi olan bir ülkedir. Bu toplum böyle ahlaksızlığa asla müsaade etmez, edemez ve asla da müsaade etmemelidir.Öncelikle giyimle ilgili,davranış biçimleri ile ilgili, ahlakla ilgili, yaşamla ilgili, İslam’ı gerçek anlamda yaşamakla ilgili,terbiye ile ilgili, aile kavramı ile ilgili.devlet ve millet ile ilgili büyük sıkıntılar var. Bu ülkede yaşayan ve bu ülkeye ihanet eden insanlar var. Hayvanlar gibi sokakta ilişkiler yaşayan insanlar var.Aslında bu bu insanlara insan demek bile insanlığın tabiatına aykırı. Bu ne terbiyesizlik,bu ne ahlaksızlık yahu.

Allah’ım belasını versin inşallah. İnsanlar güpegündüz Bebek sahillerinde ve Ümraniye metrosunda ahlaksız ilişkiler kuruyor.Ve kimse bu ahlaksızlığa dur demiyor ve müdahale etmiyor. Bu ne rezillik, bu ne kepazelik. Allah’ım ne günlere kaldık.

Bu toplum bu hale geldi ya, yazıklar olsun bu ahlaksızlığı yapanlara. Bu insanlarda edep ve ahlak yok mu? Peki toplum niye duyarsız kalıyor ve bu çirkinliğe müsaade ediyor?

Eskiden insanlarda ahlak vardı,namus vardı,utanma duygusu vardı,edep vardı.

Bu ahlaksızların amacı ne anlamadım! Bu edepsizler algı operasyonu mu yapıyor acaba?

İnsan müsveddesi bu insanların evleri, barkları yok mu acaba? Bu insanların amacı gündemi meşgul edip, konuyu farklı yönlere çekmek mi anlamadım. Bu kişiler insan mı,hayvan mı anlamadım gitti.Hayvanlar bile bu kadar ahlaksız değil.

Saygılarımla!

Ayhan Yalçın

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.