Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
19°C
Hafif Yağmurlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 23°C
Çar 24°C




















YAZARIMIZ AYHAN YALÇIN’DAN SERT ÇIKIŞ; “ZALİMİN ZULMÜ VARSA MAZLUMUN ALLAH’I VAR “

Köşe Yazarı , 2019 seçimlerinde Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı, Sivil Toplum Lideri, Siyasetçi ,İşletmeci, Satış Pazarlama uzmanı, Yaklaşık 50 farklı alanda eğitim ve sertifika sahibi,Eğitimci, Danışman, Genel Müdür, CEO
8 Mayıs 2021 01:45
537
A+
A-

İsrail polisi Mescid-i Aksa’da namaz kılan cemaate yine saldırdı.

İsrail polisinin işgal altındaki Doğu Kudüs’ün Eski Şehir bölgesinde bulunan Mescid-i Aksa’daki cemaate saldırıları sürüyor. İsrail polisinin Mescid-i Aksa’da namaz kılan cemaate saldırısında 53 Filistinli yaralandı.

Şerefsiz İsraillll !!! her Ramazan ayında bu tarz saldırılar yapıyor.Maalesef ,bütün dünya bu saldırıları seyrediyor. Tüm dünya seyrediyor seyretmesine, peki Müslüman ülkeleri niye seyrediyor? Niye bu olaylara kayıtsız kalıyor ve niye bu olayları seyretmekle kalıyor?

Müslüman toplulukları ne zaman birlikte hareket edip, birlik beraberlik içinde bu şerefsizlerin haddini bildirecekler?

Yada,bu köpek soyuna dur diyecek bir babayiğit yok mu?

Artık, bu Müslüman ülkelerin müslüman olduğundan şüpheliyim. Müslüman Müslümanın kardeşidir. Hani, nerde Müslümanlık, hani nerde kardeşlik?
Sizin gibi Müslümanların Allah (CC) bin belasını versin inşallah…

Şimdi, biraz da İslam tarihine bakalım;

İslam ülkeleri Hz. Adem’den (A.S) bu yana İslam bayrağı altında “Mü’minler kardeştir” (Hucurat Suresi/10) ayet-i kerimesi ile kardeş olmalarına rağmen yıllardır birliği sağlayamadılar.

Dünya coğrafyasına baktığımızda ve İslam devletlerini incelediğimizde, İslam ülkeleri halkı zulüm gören, yöneticileri halkına silah doğrultan, küresel güçlerin işgali altında olan ülkeler olmaktan bir türlü kurtulamadı.

İslam ülkelerinde yıllardır beri yaşanan ve ortaya çıkan sorunlarda, yada anlaşmazlıkta, diğer İslam ülkeleriyle birleşip bir çözüm ve çıkar yol aramak yerine haçlı zihniyetli batılı ülkelerden yardım istiyor ve onlarla hareket ediyorlar.

Türkiye dışında Müslümanlara yardım edip sahip çıkan, onların haklarını arayan başka İslam ülkesi yok. Bununla beraber Filistin ve Gazze’de Müslümanları öldüren Siyonist İsrail’e karşı İslam ülkelerinden bir tepki bile yok.Peki,o zaman bu sözde Müslümanların hiç mi vicdanı yok? Yada, hiç mi vicdanları sızlamıyor? Allah’ım kahretsiz sizleri ey vicdansızlar…

İslam ülkelerinin bir bütün olamamasının bir çok sebebi olabilir; Etnik kültürel yapılar, mezhep ayrımı, farklı politik yapılar,felsefik düşünceler,ve en önemlisi de vicdani düşüncelerrrr…

Bu sebeplerin yanında bir de uluslararası güçlerin baskıları var. Şeytan hiç boş durmuyor. Sürekli çalışıyor… Şeytan çalışıyor ama, koskoca İslam dünyası lanet Şeytana karşı hiç bir şey yapmıyor. Yalnızca olan biteni seyrediyor. Seyredin bakalım.

İslam devletlerinin bir çoğu cehalet,fakirlik, açlık ve sefalet hatta sefil halde yaşıyor.Ayrıca,dini ve ahlaki yönden çok zaafları var. Böyle bir ülkeden ne beklersiniz ki? Böyle Müslümanlıktan ne beklenir ki???
Bizler söyleyelim;Koca bir hiççç…

“UNUTMAYALIM !!! ZALİMİN ZULMÜ VARSA MAZLUMUN ALLAH’I VAR ”

Allah’ım(CC) tüm Müslümanlara yardım etsin inşallah… Aminnn…

Saygılarımla!!!

Ayhan Yalçın

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.