Dolar 32,3181
Euro 35,1379
Altın 2.293,12
BİST 9.058,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Yağmurlu
Trabzon
17°C
Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 20°C




















Seçimlere Çok Az Bir Süre Kaldı. Şimdi Doğru Kararı Alma Zamanı

Köşe Yazarı , 2019 seçimlerinde Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı, Sivil Toplum Lideri, Siyasetçi ,İşletmeci, Satış Pazarlama uzmanı, Yaklaşık 50 farklı alanda eğitim ve sertifika sahibi,Eğitimci, Danışman, Genel Müdür, CEO
31 Mart 2023 00:51
386
A+
A-

Milletvekilliğini bu kadar basit sanmayalım

Milletvekilliğini bu kadar ucuzlatmayalım

Milletvekilliğini bu kadar ayağa düşürmeyelim

Milletvekilliğini bu kolay sanmayalım

Kimse kusura bakmasın

Herkes kendi işini yapsın

Herkes kendi işine baksın

Kimse haddini aşmasın

Ortalık aday adayından geçilmiyor

İnsanlar milletvekilliğini kolay sanıyor

Önüne gelen milletvekili adayı oluyor

Sanırım birileri haddini aşıyor

Milletvekili olmak o kadar kolay olmamalı

Kimse kimsenin vebalini almamalı

Milletvekilliği için kriter aranmalı

Önüne gelen milletvekili olmamalı

Milletvekili işini Allah için yapmalıdır

Milletvekili işini halk için yapmalıdır

Milletvekili kimsenin ahını almamalıdır

Milletvekili görevini layıkıyla yapmalıdır

Genel seçimlere çok az bir süre kala siyasetçiler hızlı bir şekilde sahalara inmeye başladı. Ama bazı siyasetçiler yalnızca seçim zamanı sahalara inerek, seçmenlerden tekrar oy istiyor. Yalnız bazı siyasetçiler var ki hem seçim zamanı, hem seçim olmadığı zamanlarda da sürekli olarak sahada ve halkın içinde oluyor. Mesela Kocaeli Milletvekili sn; Radiye Sezer Katırcıoğlu vekilimiz gibi. Kıymetli vekilimiz Kocaeli Milletvekili sn; Radiye Sezer Katırcıoğlu, seçim olsun, ya da seçim olmasın her daim halkın içinde oluyor. Hem halkın içinde oluyor, hem de halkın hizmetkarı olmaya ve halkın derdine çare olmak için canla başla çalışıyor.

Bazı siyasetçiler milletvekili seçildikten sonra seçmenleri unutuyor. Bırakın seçmenlerle muhatap olmayı, ne halkın dertlerini dinliyor, ne de telefonlara cevap veriyor. Ama öyle milletvekillerimiz var ki ne zaman arasanız telefonlarına cevap veriyor. Eğer çok yoğun olsa bile daha sonra dönüş yapıyor. Mesela ne zaman halkın bir derdi olsa kıymetli vekilimiz sn; Radiye Sezer Katırcıoğlu hemen konuya el atıyor ve sorun neyse, sorunu çözmek için hemen harekete geçiyor ve sonra da ilgili kişiye dönüş yapıyor.

Kimi milletvekilleri yaz sıcağında makamlarında klimalı odalarında keyif çatıyor. Ama Kocaeli Milletvekili sn; Radiye Sezer Katırcıoğlu ise yaz kış demeden, hatta Ağustos sıcağında çiftçilerimizle birlikte tarlada ve bahçede hasat yapıyor. İşte halkın istediği milletvekili modeli budur.

Bazı milletvekilleri halkın hizmetkarı olmayı bırakın, halkın dertlerini dinlemeyi bırakın, hatta insanları resmen azarlıyor. Ama Kocaeli Milletvekili sn; Radiye Sezer Katırcıoğlu, halktan biri olan insanların duygularına dokunuyor ve insanları bağrına basıyor; İnsanlarla bir araya gelip, kah ağlıyor, kah gülüyor. Milletvekilinden başka ne bekleyelim ki.

Seçimlere çok az bir süre kala mevcut milletvekilleri endişe içinde tekrar seçilmek için çaba sarf ediyorlar. Ama Kocaeli Milletvekili sn; Radiye Sezer Katırcıoğlu, kendinden emin bir şekilde sahalarda fırtına gibi esiyor. Halka hizmet etmek için canla başla çalışıyor. Hatta hiç yorulmadan ve hiç bıkmadan. Halkın sahip çıkması gereken vekillerin başında sn; Radiye Sezer Katırcıoğlu ilk sıralarda olmalıdır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ve Türk Milleti’nin sn; Radiye Sezer Katırcıoğlu gibi milletvekillerine ihtiyacı vardır.

Bizler milletvekili seçmek için değil, sn; Radiye Sezer Katırcıoğlu gibi milletvekillerinin tekrar milletvekili olması için çalışmalar yapmak zorundayız.

Bu vesile ile Kocaeli Milletvekili sn; Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun tekrar milletvekili olması için dua ediyor ve sn; Radiye Sezer Katırcıoğlu’na siyaset hayatında üstün başarılar diliyoruz.

Çok kıymetli milletvekilimize selamlarımızı ve dualarımız gönderiyoruz.

Saygılarımla!

Ayhan Yalçın

Köşe Yazarı , 2019 seçimlerinde Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı, Sivil Toplum Lideri, Siyasetçi ,İşletmeci, Satış Pazarlama uzmanı, Yaklaşık 50 farklı alanda eğitim ve sertifika sahibi,Eğitimci, Danışman, Genel Müdür, CEO

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.