Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 18°C
Çar 17°C




















Asıl Hizmet Şimdi Başlıyor. Çünkü Profesör Doktor Şahin Karasar Geliyor…

Köşe Yazarı , 2019 seçimlerinde Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı, Sivil Toplum Lideri, Siyasetçi ,İşletmeci, Satış Pazarlama uzmanı, Yaklaşık 50 farklı alanda eğitim ve sertifika sahibi,Eğitimci, Danışman, Genel Müdür, CEO
25 Kasım 2023 15:30
576
A+
A-

Maltepe Özlediği Hizmete Tekrar Kavuşacak. Tabi ki Profesör Doktor sn, Şahin Karasar Başkanımızla. ..

Yerel seçimlere çok az bir süre kaldı. Farklı farklı siyasi partilerin belediye başkan aday adayları başvurularını yaparak, Parti Genel Merkezi’nde gelecek müjdeli haberleri bekliyorlar. Bu anlamda 2024’te yapılacak yerel seçimlerin devletimize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz.

İnşallah kazasız ve belasız bir seçim süreci yaşarız. Ayrıca liyakat sahibi siyasetçilerin seçilmesini temenni ediyoruz. Bu ülke boş insanlardan çok çekti. Eğitimsiz, kültürsüz, tecrübesiz, vasıfsız ve sıfatsız siyasetçilerden çok çekti. Şimdi görevi hak edene verme zamanıdır. Şimdi görevi eğitimli, kültürlü, tecrübeli, vasıfları ve sıfatları olan, görevi layıkıyla yerine getirecek siyasetçilere teslim etme zamanıdır. Tıpkı bu sıfatlara ve vasıflara sahip Profesör Doktor sn; Şahin Karasar gibi…

İnsanlar niçin belediye başkanı olmak ister ki?

Şimdi konuyu biraz daha açalım…

Siyasette liyakat önemlidir.

Siyasette tecrübe önemlidir.

Siyasette proje önemlidir.

Siyasette vizyon ve misyon önemlidir.

Siyasette kültür önemlidir.

Siyasette ahlak önemlidir.

Siyasette insan ilişkileri önemlidir.

Siyasette özgeçmiş ( CV) önemlidir.

Siyasette saygınlık önemlidir.

Siyasette siyasetçinin toplumda ki karşılığı önemlidir.

Siyasette siyasetçinin temiz olması önemlidir.

Siyasette siyasetçinin prezantabl olması önemlidir.

Siyasette siyasetçinin oturması ve kalması önemlidir.

Siyasette siyasetçinin konuşma yeteneği

ve anlatım becerisi önemlidir.

Siyasette siyasetçinin her söze verilecek bir cevabı olması önemlidir.

Kısacası siyasette siyasetçinin adam gibi adam olması önemlidir.

Şimdi tüm özellikleri bünyesinde taşıyan bir rektörden, bir öğretmenden ve bir siyasetçiden bahsetmek istiyoruz; Profesör Doktor Şahin Karasar…

Ankara doğumlu olan Profesör Doktor sn; Şahin Karasar, Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi’nden Lisans, Marquette University Wisconsin’den Yüksek Lisans, Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nden Doktora unvanını aldı.

2001-2004 yılları arasında K.K.T.C. Doğu Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Bölüm Başkanlığı, Dekan Yardımcılığı ve Üniversite Rektör Yardımcılığı unvanlarıyla idari görevler üstlendi. 2004-2005 yıllarında Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Radyo, Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı olarak görev yaptı.

2005’te Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Dekan Yardımcısı olarak göreve başlayan Karasar, 2007-2010 yılları arası Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Dekanlık ve aynı zamanda Üniversite Rektör Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2010’da Türk Hava Yolları’nda Eğitim Başkanı ve Türk Hava Yolları Akademisi Başkanı olarak görev aldı. 2013’te atandığı Maltepe Üniversitesi Rektörlük görevini 2022 yılına kadar iki dönem boyunca sürdürdü. Ardından, 2022 yılında T.C. MEB Şikago Eğitim Ataşeliği görevine atandı.

Kıymetli okuyucularım,

Kıymetli hocamıza maşallah maşallah demek lazım. Bir çok özelliğe sahip olan, tam donanımlı bir siyasetçi olan Profesör Doktor Şahin Karasar, AK PARTİ Maltepe Belediye Başkan Aday Adayı olarak vatandaşlarımızın hizmetkarı olmak için, halkın içinde ve halkla birlikte olmak için, halkın dertlerini gidermek için ve eserler bırakmak için belediye başkan aday adayı oldu.

Lütfen dikkat edelim! Halkın hizmetkarı olmak için, halkın dertlerini gidermek için diyoruz. Çünkü Profesör Doktor Şahin Karasar ‘ın tek bir düşüncesi ve tek bir derdi var; Uzun yıllar boyunca elde ettiği bilgi ve tecrübelerini belediye başkanı olarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmak ve Maltepe’nin gelişmesi ve kalkınması için, ayrıca Maltepe’ye eserler bırakmak için canla başla çalışmak. Yani kısacası birileri gibi, bazı siyasetçiler gibi sıcak koltuğunda oturup, yan gelip yatmak değildeğildir.

Adından da anlaşılacağı üzere, Şahin Karasar, tuttuğunu koparan, başarısızlığa tahammül edemeyen, tam donanımlı, üstün yetenekleri olan, binlerce gencin geleceğini şekillendiren ve genç beyinlere yön veren, aktif, atak, atılgan, tecrübeleri uluslararası olan, hizmet aşkıyla yanıp tutuşan bir siyasetçidir.

Adı Şahin ama, kıymetli rektörümüz ve çok değerli siyasetçimiz, Şahin kuşu gibi yırtıcı ve parçalayacı bir tutum sergilemiyor. Gayet olumlu, gayet ılımlı, gayet mantıklı, gayet saygılı, gayet birleştirici, gayet istikrarlı, gayet olgun bir şekilde davranış sergiliyor. Aslında Şahin Karasar yalnızca siyaset yapmıyor. Hem siyaset yapıp, hem vatandaşlarımızın gönlüne talip oluyor. Şahin Karasar, hem devletimize, hem Maltepe’ye hizmet etmek istiyor.

Gittiği her yerde halkın büyük sevgisini kazanan ve şimdiden halkın gönlünde taht kuran AK PARTİ Maltepe Belediye Başkan Aday Adayı Profesör Doktor sn, Şahin Karasar’a çıktığı bu hizmet yolunda başarılar ve kolaylıklar diliyoruz. Yüce Allah yolunuzu açık etsin inşallah kıymetli Şahin Karasar…

Not; Yazımız biraz uzun oldu ama, böyle değerli insanları kısa kısa yazılarla anlatamayız ki. Aslında yazdığımız yazılar az bile oldu. Kusura bakmayın lütfen sn; Şahin Karasar hocam.

Saygılarımla!

Ayhan Yalçın

Gazeteci, Yazar, Köşe Yazarı , Şair, Yorumcu, 2019 seçimlerinde Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı, Sivil Toplum Lideri, Siyasetçi , İşletmeci, Satış Pazarlama uzmanı, Yaklaşık 50 farklı alanda eğitim ve sertifika sahibi, Eğitimci, Danışman, Genel Müdür, CEO

( Ben Yalnızca Haddimi Bilirim )

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.