Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 21°C
Çar 22°C




















Trabzon Günübirlik Turlar

Trabzon Günübirlik Turlar
21 Temmuz 2023 20:44
312
A+
A-

Trabzon, Türkiye’nin Karadeniz bölgesinde yer alan bir şehirdir. Tarihi ve kültürel açıdan zengin olan Trabzon, aynı zamanda doğal güzellikleri ile de dikkat çekmektedir. Trabzon’da günübirlik turlar yapmak için birçok seçenek bulunmaktadır.

Trabzon’da günübirlik turlar yapmak için en popüler seçeneklerden biri Sümela Manastırı’nı ziyaret etmektir. Sümela Manastırı, Trabzon’un Maçka ilçesine bağlı Altındere Vadisi’nde yer almaktadır. Manastır, 300 metre yükseklikteki bir kayanın üzerine inşa edilmiştir ve 13. yüzyılda inşa edilmiştir. Sümela Manastırı, UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer almaktadır.

Trabzon günübirlik turlar yapmak için bir diğer popüler seçenek Uzungöl’ü ziyaret etmektir. Uzungöl, Trabzon’un Çaykara ilçesine bağlı bir yayladır. Göl, 1000 metre yükseklikte yer almaktadır ve yemyeşil bir ormanın içerisinde bulunmaktadır. Uzungöl, Türkiye’nin en popüler turizm merkezlerinden biridir.

Trabzon çıkışlı günübirlik turlar yapmak için diğer seçenekler arasında Trabzon Kalesi, Aya Sofya Müzesi, Zağnos Vadisi, Atatürk Köşkü, Trabzon Müzesi ve Boztepe bulunmaktadır.

Trabzon’da günübirlik turlar yapmak için birçok seçenek bulunmaktadır. Bu seçenekler arasından size en uygun olanı seçerek Trabzon’un tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini keşfedebilirsiniz.

Aşağıda, Trabzon’da günübirlik turlar için bazı öneriler bulunmaktadır:

  • Ayder Turu / Ayder Tour
  • Batum Turu / Batumi Tour
  • Karagöl Turu / Karagol Tour
  • Giresun Ordu Turu / Giresun Ordu Tour
  • Uzungöl Turu / Uzungöl Tour
  • Zigana Hamsiköy Turu / Zigana Hamsikoy Tour
  • Çal Mağarası & Hıdırnebi Yayla Turu / Cal Cave Hidirnebi & Plateau Tour
  • Huser & Avusor Highland Tour
  • Çat Köyü & Elevit Yaylası Turu / Cat Village & Elevit Plateau Tour
  • Gito & Badara Yaylası Turu / Gito & Badara Plateau Tour
  • Kadıralak Yayla Turu / Kadiralak Highland Tour
  • Pokut & Sal Plateau Tour

Bu turlar, Trabzon’un tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini keşfetmenize ve unutulmaz bir gün geçirmenize olanak sağlayacaktır.

Şimdi Erken Rezervasyon Fırsatlarından Yararlanın!

https://www.turlatatil.com/

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.