Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 18°C




















Lig Yeniden Başladı

25 Aralık 2022 01:58
390
A+
A-

Lig Yeniden Başladı

Trabzonspor sahasında Fenerbahçe’yi yenerek lige reset attı. Artık lig başta Trabzonspor olmak üzere Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş için de yeniden başladı.

Maçı değerlendirecek olursak her iki teknik direktörün birbirine aldığı önlemler nedeniyle ilk yarının tamamı ve ikinci yarının kırmızı karta kadar olan kısmı tamamen bir denge maçı olarak geçti. İki takım da birbirinin hatasını kolladı durdu ve hatayı yapan Fenerbahçe oldu. Kırmızı karta kadar her iki takım da birbirini yoklayan boksörler gibiyken kırmızı kart sonrası Fenerbahçe ringe sıkışmış nakavt olmamak için direnmeye çalışan bir boksör gibiydi.

Trabzonspor zaten topa sahip olmayı seven bir takım olması münasebetiyle oyunun son kısmında eksik rakibe karşı hem topa daha fazla sahip oldu hem de topu kaybettiğinde presini bir kişi fazla gerçekleştirdi. Üretemeyen ve kendi yarı sahasında yüksek prese maruz kalan Fenerbahçe disiplinden koptu ve goller geldi.

Trabzonspor için hala geliştirilmesi gereken bir oyun var. Önemli bir galibiyet aldı Trabzonspor, taraftarına özgüven aşıladı; ancak bu galibiyet özeleştiri yapmak için gözleri kör etmemeli.

Kalın sağlıcakla, hörmetlerle.

Futbol Uleması

 

YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.