Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 18°C




















Taraftar Trabzonspor ile Barışmalı!

24 Ekim 2022 20:08
463
A+
A-

Taraftar Trabzonspor ile Barışmalı!

Trabzonspor geçen sezon hangi açıdan bakarsanız bakın mükemmel işler ortaya koyarak şampiyon oldu. Peki neydi bu doğrular?

– Sezon öncesi kampına ihtiyacı olan bölgelerdeki tüm transferleri yetiştirdi.

– Üst üste kazanarak yoluna devam etti ve kırılma maçlarının hiçbirini kaybetmedi.

– Sezon içerisindeki eksiklerin üstesinden teknik direktörünün kabiliyeti ile geldi.

– Rakiplerinin bile unutamayacağı şekilde uzak ara şampiyon oldu.

– Şampiyonluk kutlamaları tüm dünyada ilgiyle takip edildi.

Peki bu sene ne oldu ?

– Sezon öncesi kampına transferler yetişmedi.

–  Şampiyonlar Ligi hayali bir başka seneye kaldı.

– Süper Kupa kazanıldı.

– Geçen sezonun tamamnda 3 maç kaybeden Trabzonspor henüz ligin ilk yarısı tamamlanmadan 2 yenilgi aldı. Ancak Trabzonspor daha sonra toparlayarak liderin en yakın takipçilerinden biri oldu.

– Avrupa arenasında ilk maç büyük hayal kırıklığı yarattı ama sonrasında Trabzonspor başarılı sonuçlar alarak liderlik şansını sürdürdü.

Trabzonspor geçen sene şampiyon olan kadroya nazaran sahaya 7-8 yeni oyuncu ile çıkıyor ancak ne ligde ne de Avrupa’da kaybettiği bir şey yok. Ligde liderin en yakın takipçilerinden biri, Avrupa’da ise grup liderliği şansını devam ettiriyor.

Trabzonspor taraftarı oynanan oyun konusunda ikiye bölünmüş durumda ve takımının daha göze hoş gelen bir oyun oynaması gerektiğini düşünüyor. Diğer bir kesim ise sonuç alındığı sürece memnun olduğunu ve taraftarın iyi futbol tutkusunun gerçekçi olmadığını ifade ediyor.

Trabzonspor taraftarı bu sene stadı henüz beklenen şekilde doldurmuş değil. Yukarıda tek tek izah ettiğim gibi Trabzonspor her kulvarda yoluna emin adımlarla ve çok eleştirilen oyununa rağmen devam ediyor. Taraftar ise geçen senenin çok uzağında. İlk olarak taraftar stadı doldurmalı ve akabinde ise maç sonunda eleştirisini yapmalıdır.  Unutulmamalıdır ki taraftar Trabzonspor ile barışırsa başarı daha kolay gelecektir.

 

Selametle kalın, hörmetlerle

Futbol Uleması 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.