Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Pts 15°C
Sal 17°C
Çar 15°C
Per 17°C




















Trabzonspor Gaziantep FK Karşılaşmasında Muhtemel 11’ler

Trabzonspor Gaziantep FK Karşılaşmasında Muhtemel 11’ler
28 Nisan 2024 12:30
144
A+
A-

Trabzonspor, kümede kalma mücadelesi veren Gaziantep FK’yı bugün Papara Park’ta ağırlayacak. Bordo-mavililerin hedefi kazanarak üçüncülük konumundaki yerini iyice sağlamlaştırmak.

Lig’i üçüncü sırada tamamlamak isteyen Trabzonspor bugün kümede kalma mücadelesi veren Gaziantep FK’yı konuk edecek. Papara Park’ta oynanacak müsabaka saat 19.00’da başlayacak. Mücadelede hakem Direnç Tonusluoğlu düdük çalacak. Bordomavili takımda sakatlığı bulunan Hüseyin Türkmen ile kart cezalısı Eren Elmalı forma giyemeyecek. Sakatlığı nedeniyle son iki resmi maçta oynayamayan Trezeguet’nin durumu da net değil. Fenerbahçe derbisindeki olayların ardından verilen ceza nedeniyle bugün de taraftar olmayacak. Fırtına, rakibini ilk yarıdaki maçta Trezeguet (2) ve Bakasetas’ın golleriyle 3-1 yenmişti.

KAZANIP RAHATLAYALIM

Abdullah Avcı, Gaziantep FK maçı öncesi oyuncularını rehavet konusunda uyardı. Gaziantep FK’nın bulunduğu konum itibariyle bu maça büyük önem vereceğini aktaran bordo mavili hoca, “Biz kazanalım ve rahatlayalım. Tek düşüncemiz bu olmalı ve bu yüzden oyun planına bağlı kalmaya devam etmemiz gerekiyor. Üçüncülük hedefimize ve kupaya bu kadar yakınken sonuna kadar gitmeliyiz” dedi.

4 OYUNCU SINIRDA

Gaziantep FK karşılaşması öncesi 4 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bordo-mavili takımda Mendy, Baniya, Uğurcan ve Berat sarı kart görmeleri durumunda Samsunspor maçında forma giyemeyecek.

HİÇ YENİLGİSİ YOK

Karadeniz devi, Gaziantep FK’ye bugüne kadar hiç yenilmedi. İki takım arasında Süper Lig’de oynanan 9 maçta bordo-mavililer sahadan 6 kez galip ayrıldı. 3 karşılaşma ise berabere sona erdi.

TRABZONSPOR – GAZİANTEP FK MUHTEMEL 11’İ

Trabzonspor: Uğurcan, Meunier, Mendy, Fernandez, Eren, Berat, Bardhi, Visca, Fountas, Pepe, Onuachu

Gaziantep FK: Nita, Arda, Ertuğrul, Djilobodji, Mbakata, Mustafa, Jevtovic, Monteiro, Sorescu, Maxim, Draguş

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.