Dolar 32,5157
Euro 34,8762
Altın 2.432,52
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 17°C
Per 17°C
Cum 18°C




















Onur Akay, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in hayranlarını sevindirecek açıklamalar yaptı.

Onur Akay, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in hayranlarını sevindirecek açıklamalar yaptı.
14 Aralık 2023 10:55
379
A+
A-

Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in, gerçek hayatta da aşk yaşadıkları, geçtiğimiz yaz teknede öpüşürken görüntülenmeleri ile ortaya çıkmıştı. Ancak Afra Saraçoğlu, geçtiğimiz günlerde kendi doğum günü partisinde Mert Ramazan Demir’le sadece iş arkadaşı olduklarını ve özel birlikteliklerinin olmadığını basına açıklamıştı. Bunun üzerine “Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ayrıldı mı?” sorusu gündeme geldi.

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, dün yayınlanan yazısında Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in hayranlarına müjde verdi. Akay, “Birbirlerini şiddetli bir şekilde kıskanan bu liseli âşıklar, bugün sette çifte kumrular gibiydi arkadaşlar.” ifadelerinde bulundu.

AŞKLARI TAM GAZ DEVAM EDİYOR!

Akay şunları yazdı:

“Şimdi Afra ve Mert’in fanlarını çok sevindirecek gerçekleri kaleme alacağım. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir hiçbir zaman ayrılamadı arkadaşlar. Yapım firması, dizinin reytingleri için ikilinin basına aşk yaşadıklarını her zaman reddetmelerini istiyordu. Ancak Afra ve Mert reddetmiyor, sadece sessiz kalmayı tercih ediyordu. Afra, Mert’in evinin kapısının önündeki anahtar atılan bir kızı kıskanınca, yapım firmasının da şiddetle istediği o açıklamayı yaptı ve Mert’i de yakın arkadaşlarıyla samimi görüntüler vererek kıskandırmak istedi. Yani Mert’i cezalandırdı. Fakat Mert Afra’yı asla aldatmadı. O kız bir arkadaşının kız arkadaşıydı. Ayrıca Afra da Mert’i asla aldatmadı. Afra Caner’le sadece yakın arkadaş. Caner’in Neslişah isminde bir sevgilisi var ve beraber tatile gittiler. Ayrıca Afra Saraçoğlu’nun doğum gününde Caner’le öpüştüğü yönünde çıkan haberler, sadece dedikodudan ibaret. Taro Emir Tekin dedikodularını yazmaya bile gerek duymuyorum. Sadece set arkadaşlığı… Gelelim Miray Kaya’ya… Bir diğer dedikoduda Mert Ramazan Demir’le Miray Kaya’nın aşk yaşadığı yönünde… Kesinlikle böyle bir şey de yok arkadaşlar. Bu da bir dedikodu. Miray Hanım Mert’in menajerliğini yapıyor. Şimdi sizlere bir müjde vermek istiyorum… Çifte kumrular, büyük bir aşktan dolayı çıkan bu kıskançlık krizlerini aştılar. Zaten ayrılmamışlardı… Sadece aralarında kıskançlık krizleri yaşandı. Ayrıca çevrelerindeki bazı dedikoducu arkadaşlarının da onlara zararları dokundu. Afra’nın partide yaptığı açıklama o anlık sinirle yapılmış bir açıklamadır. Bu ikili aynı liseli âşıklar gibi bir aşk yaşıyor. Birbirlerini şiddetli bir şekilde kıskanan bu liseli âşıklar, bugün sette çifte kumrular gibiydi arkadaşlar. Yani Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir aşkı tam gaz devam ediyor.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.