Dolar 32,4118
Euro 34,7934
Altın 2.400,09
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C




















A Milli Futbol Takım oyuncusu Orkun Kökçü’den duygu dolu sözler! “Ağlamamak için kendimi zor tuttum

A Milli Futbol Takım oyuncusu Orkun Kökçü’den duygu dolu sözler! “Ağlamamak için kendimi zor tuttum
10 Şubat 2023 23:05
218
A+
A-

Hollanda ekibi Feyenoord‘un kaptanlığını yapan A Milli Takım futbolcularından Orkun Kökçü, NEC Nijmegen ile oynanan Hollanda Kupası maçının sonunda Türk Bayrağıyla statta dolaşmıştı. Futbolcu, son olarak Hollanda medyasına yaşananlar hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar..

Kahmaranmaraş merkezli yaşanan ve büyük felakete yaşanan depremlerin ardından spor camiasından destek mesajları gelmeye devam ediyor. A Milli Takım‘ın oyuncularından Orkun Kökçü‘de NEC Nijmegen ile oynanan kupa maçı öncesinde takımı ile depremzedeler için saygı duruşunda bulunmuş ve ardından Türk Bayrağını omuzlarına alarak statta tur atmıştı. Futbolcu yaşananlar hakkında Hollanda basınına konuştu.

“AĞLAMAMAK İÇİN KENDİMİ ZOR TUTTUM”

Orkun Kökçü yaptığı açıklamada, “Saygı duruşunda ağlamamak için kendimi çok zor tuttum. Maç sonunda ise Türk Bayrağını omuzlarıma alarak statta tur atmamın tek nedeni Türkiye‘de yaşanan deprem. Tüm duygularımı son günlerde yitirdim. Benim için çok şey ifade ediyor. Biz Türk’ler birbirimize çok yakınız. Oradaki insanları tanımıyorum ama hepsi ailemden biri gibi.”

“Sosyal medya üzerinden yardımcı olmaya çalıştım. Oradaki insanlara mümkün olduğu kadar destek olmalıyız. Türk Bayrağıyla burada vermek istediğim mesaj, hep birlikte el ele verelim ve oradaki acıların dinmesine yardımcı olalım. Bedenen oradan uzakta olsam bile ruhen ve kalben ülkemin yanında olduğumu göstermek istedim” ifadelerine yer verdi.

Kaynak : Fotomac

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.