Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 24°C
Çar 26°C




















Trabzon’da taşımalı eğitim kapsamındaki 26 bin öğrenci öğlen ücretsiz sıcak yemek ve ücretsiz servis hizmeti alıyor.

Trabzon’da taşımalı eğitim kapsamındaki 26 bin öğrenci öğlen ücretsiz sıcak yemek ve ücretsiz servis hizmeti alıyor.
3 Aralık 2022 11:24
475
A+
A-

Trabzon’da taşımalı eğitim kapsamındaki 26 bin öğrenci öğlen ücretsiz sıcak yemek ve ücretsiz servis hizmeti alıyor.

DEVLETİMİZE VE CUMHURBAŞKANIMIZA MÜTEŞEKKİRİZ

“Okulda hiçbir masrafımız olmuyor, her şeyi devletimiz karşılıyor”

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilere sunulan ücretsiz yemek uygulamasından, Trabzon İl’inde 26 bin öğrenci yararlanıyor. İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullardaki mutfaklarda yapılan 4 çeşit yemek, her öğlen vakti okullara getiriliyor. Taşımalı sistem kapsamında ve ihtiyaç duyan öğrenciler yedikleri yemeklerden son derece mutlu olduklarını ifade ediyorlar. Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu,” ’Bakanlığımızın verdiği bu hizmet şunu gösteriyor ki devletimiz çocuklarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için tüm imkânlarını seferber etmiştir”

ALINAN HİZMETİ YERİNDE GÖRDÜ ÇOCUKLARIN MEMNUNİYETİNE ORTAK OLDU

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından taşımalı eğitim kapsamında uygulamaya konulan ve öğrencilere ücretsiz verilen öğlen yemeğinin hazırlandığı okullardan Vakfıkebir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’ne giderek mutfaktaki hazırlıkları yerinde inceledi. Öğlen vakti Çarşıbaşı Fener Şehit Muhammet Türk İlkokulu’ndaki öğrencilerle yemekte bir araya geldi.

İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu, Trabzon genelinde taşımalı eğitim kapsamındaki 26 bin öğrenciye ücretsiz yemek verildiğini ifade ederek:

‘’Mutfaklarda hazırlanan 4 çeşit yemek her gün öğlen saatinde okullara getirilerek öğrencilerimize veriliyor. Ayrıca öğrencilerimiz evlerinin önünden servislerle alınıp okula götürülüyor. Okul çıkışında tekrar evlerine aynı şekilde ücretsiz taşınıyorlar. Eğitim kapsamında yapılan bu güzelliklerin tüm masrafları devletimiz tarafından karşılanıyor”, dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Fettahoğlu:

‘’ Bakanlığımızın verdiği bu hizmet şunu gösteriyor ki devletimiz çocuklarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için tüm imkânlarını seferber etmiştir. Akademik anlamda yapılan ders kitapları ve çalışma defterleri desteği yanında, çocuklarımızın fiziki ihtiyaçlarının da karşılaması; çocuklarımıza bütünsel olarak yaklaşıldığının, onların maddi ve manevi olarak önemsendiklerinin bir göstergesidir. Bu anlamda devletimize ve Milli Eğitim Bakanlığımıza müteşekkiriz’’ dedi.

Fettahoğlu daha sonra Çarşıbaşı Fener Şehit Muhammet Türk İlkokulu’ndaki taşımalı eğitim kapsamında öğrenim gören öğrencilerle beraber yemek dağıtımına katılarak onların memnuniyetine ortak oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.