Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 17°C




















Koçum Ali…

31 Mayıs 2022 14:02
435
A+
A-
Kamil ANAHAR
Koçum Ali, yeni damat adayı gibi TV’leri dolaşıp gelecek sezonlar için şimdiden algı operasyonu yapıyor. Ne diyor… Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş yıldönümümde Fenerbahçe şampiyon olacak. Ne ala Mualla.
Şimdiden yeni seçilecek TFF’yi, MHK’yi, hakemleri ve Bizans medyasını kontrol altına almak. Oynamadan, mücadele etmeden, hakemlerle şampiyon alışanlar gelecek sezon için uygun bir ortam hazırlıyor.
İstanbul’un semt takımının yöneticileri başarısızlıklarını, plansızlıklarını karınlarından konuşarak taraftarının gazını alıyor. Bu ilginç söylemler için Trabzonspor, şimdiden tedbirlerini almalı. Çünkü gelecek sezon Lig Trabzonspor için kolay olmayacak. Bordo-Mavililer, Şampiyonlar veya UEFA Ligi, Türkiye Ligi ve Türkiye Kupası’nda olmak üzere 3 kulvarda mücadele verecek.
Fırtına’da kadro mühendisliği çok iyi yapılmalı. Özellikle transfer edilecek yabancı oyuncular kesinlikle kulübede değil, sahada Bordo-Mavili takıma katkı sağlamalı. Bunun için kadro geniş tutulmalı. Çünkü teknik heyet rotasyon yapabilmeli?
Savunmaya yapılacak takviyelerde yaş bence önemli değil. Önemli olan deneyim. 30 yaş ve üstü futbolcular savunma bölgesinde faydalı olabilir. Ancak orta saha ve hücumdaki oyuncuların özellikleri ise daha genç, saldırgan, çift yönlü ve yumuşak olmamalı. Orta sahada ve hucumda baskı yapan bir yapıda olan Trabzonspor oluşmalı.
Koçum Ali ile diğerleri de takımlarını elbette güçlendirecek. Galatasaray, Beşiktaş ve Medipol Başakşehirspor da.
Yani, Trabzonspor’un iskeletini çok fazla bozmadan eksik ve yetersiz bölgelere yapılacak yerinde transferlerle daha güçlü bir Trabzonspor oluşmalı.
YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.