Dolar 32,5782
Euro 34,7958
Altın 2.507,60
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 25°C




















ALİ KOÇ TRABZON’A NEDEN ÖFKELİ !

9 Mayıs 2022 14:54
810
A+
A-
Kamil Anahar
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzon’a ve Trabzonspor’a neden bu kadar öfkeli acaba. Şöyle bir araştırma yaptım. Arşivleri karıştırdım. Ailevi ilginç bir anekdota ulaştım. Ali Koç’un annesi Çiğdem Sadıkoğlu Trabzonlu. Çiğdem hanım, Ali’yi 3, kardeşleri Mustafa ve Ömer’i 8 ile 11 yaşlarında terk ederek ünlü iş insanı Erol Simavi ile evlendi. Ali Koç, Çiğdem Simavi’ye duyduğu tüm öfkenin hıncını galiba şimdi Trabzon ve Trabzonspor’dan çıkarmak istiyor.
İstanbul takımlarından Fenerbahçe’nin başkanı bu kadar ileri, geri konuşmamalı. Hiç kendine yakışmıyor. Ve Trabzonspor’a yükleniyor. Hâlbuki ileri baksa daha iyi olacak. Trabzonspor’un liglere ambargo koyduğu ve 3 yıl ard arda şampiyonluklar kazandığı yıllarda Ali Koç, güzel bir çocuktu!. Baba Rahmi Koç Beşiktaş’ın hamisi olurken, Ali beyın Fenerbahçeli olmasını biraz enteresan buluyorum. Bir başkan her gün konuşmaz, konuşursa hata yapar. Hem kendini, kulübünü ve takımını küçültür.
Hatay maçına gelince. Önce Hatay Yönetim Kuruluna ve taraftarlarına teşekkür ediyorum. Şampiyonu, Türkiye’ye yakışan bir biçimde karşıladılar. Fırtına, Hatay’dan 1 puanla döndü. Uzatmalarda yenilen beraberlik golü savunmanın birleşik hatasında kaynaklandı. Fazla üzerine gitmemek lazım. Şampiyon olan takıma karşı tüm takımlar daha fazla direnç gösteriyorlar. Bu da olağan bir durum olsa gerek.
Artık 2 maç kaldı. Altay ve Başakşehir maçları. Altay maçının henüz nerede oynanacağı belli değil. Trabzonspor’un TFF’ye başvurusu var. Ancak, 22 Mayıs’ta İstanbul’daki Başakşehir maçı mutlaka 72 bin seyirci kapasiteli Atatürk Stadyumu’na alınmalı. Dun geceki Yenikapı’daki şöleni tüm Türkiye gördü. Yaklaşık 350 bin Trabzonspor taraftarını toplandığı şölende Trabzonspor gücünü bir kez daha gösterdi. Bu vesileyle Şampiyon takımın başkanı Ahmet Ağaoğlu’na transferlere büyük maddi ve manevi destek veren Ertugrul Doğan başta olmak üzere tüm yöneticilere, teknik heyete, idari personel, futbolculara, Trabzonspor Divan Kurulu’na ve bir sezon boyunca hem içerde hem de dışarda takımlarını yalnız bırakmayan taraftarlara ile Trabzon medyasına teşekkür ediyorum.
YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.