Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 17°C




















AHMET SUAT’A SELAM OLSUN… Kamil ANAHAR

19 Şubat 2024 13:52
358
A+
A-
Fırtına bir attı pir attı Pendikspor maçının ikinci yarısında. Sahaya 4-3-2-1 oyun sistemiyle çıkan Bordo-Mavililer ilk 45 dakikada ne kadar yavan bir futbol ortaya koyduysa da iki mutlak gol pozisyonunu değerlendiremeyen taraf oldu. Önce Visca ardından Bardhi ile yakaladıkları pozisyonda çerçeveyi bulamadı.
Oyuna etkisiz başlayan konuk ekibin orta sahasında yer alan Berat, kazandığı topları ya rakibe attı ya da taca. Bu durum ise Trabzonspor’un 3. bölge kadar çıkış yapmasına engel oldu. İlk yarıda genellikle orta alan mücadelesi yapan Bordo-mavililer rakibine gol pozisyonu vermedi.
Ya Meler. FİFA hakemisin. Avrupa kupa maçlarında ülkemizi temsil etmektesin. Verdiğin ancak VAR’dan dönen penaltı kararına kargalar bile güler. Ne pozisyonunu görmektesin. Kafana göre göre beyaz noktayı gösteriyorsun. Bu pozisyonu hakemliğe yeni başlayan toy bir hakem olsa neyse. İyi VAR var. Ya olmazsa tam bir skandal. Zaten yıllar önce Trabzonspor’u böyle boğuyordunuz öyle değil mi?
İkinci yarıda sahada Fernandez yoktu. Mendy stopere çekilirken oyunda Umut Güneş vardı. İspanyol stoperin yine sakatlığı nüksetmişti. Bordo-Mavililer bu yarıda hem gol pozisyonu bakımından hem de oyun açısında Pendıkspor’dan çok üstündü. Ancak ev sahibi takımın savunmacısı Alpaslan ile kaçırdığı gol pozisyonu karşılaşmanın kırılma noktasıydı.
70’lerden sonra oyunda baskı abluka altına Trabzonspor, 5 dakika arayla kırmızı-beyazlı takım karşında sahanın iyisi olan Trezeguet ve Belçikalı sağbek Meunir’in asistinde Enis Destan’ın şık kafa golü ile 2-0 öne geçmesini bildi. Fırtına’nın sağ savunmacısı basit oynuyor, ne yapacağını biliyor. Pendik maçında Bordo-Mavili formayla böyle 3’inci gol asistini yaptı.
Dün Trabzonspor’umuza unutulmaz başarılar yaşatan ve birçok kupa kazandıran efsane Teknik Direktör Ahmet Suat Özyazıcı’yı, aramızdan ayrılışının birinci yıl dönümünde saygıyla anıyorum. Pendik galibiyetini ona hediye ediyoruz.
YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.