Dolar 32,3430
Euro 34,7535
Altın 2.405,86
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 17°C




















Olay iddia! “Hakemi sonradan değiştirdiler! Aslında bu maçı yönetecek isim…”

Olay iddia! “Hakemi sonradan değiştirdiler! Aslında bu maçı yönetecek isim…”
7 Mart 2022 14:26
286
A+
A-

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nun 28. haftasında Fenerbahçe sahasında Trabzonspor’u konuk etti. Dev maç 1-1’lik beraberlikle sonuçlandı.

Spor yorumcusu ve eski FIFA hakemlerinden Ahmet Çakar, Beyaz Futbol programında Fenerbahçe-Trabzonspor maçı hakkında olay bir iddiada bulundu.

Ahmet Çakar’ın değerlendirmeleri şu şekilde; “Maçın hakemi Fırat Aydınus’tu, değişti. Bir anda Zorbay Küçük bu maça atandı. Servet Yardımcı ile Rıdvan Dilmen arasında kanlı bıçaklı bir kavga var. Ahmet Şahin diye eski bir hakem var. Servet Yardımcı’nın kayınbiraderi arasında ticari iş ilişkisi var. Ferhat Gündoğdu, MHK Başkanı ama işleri yürüten Ahmet Şahin. TFF’nin istediklerini yapıyor. Hakemler, bu yapıdan rahatsız.”

“İSTEMEYEREK ATTI”

“Mete Kalkavan, Zorbay Küçük’ü çağırdı ve çocuk istemeyerek attı. Mete Kalkavan, rütbe olarak Zorbay Küçük’ün generali gibidir diyebiliriz. Gitmeme, atmama şansı yok. Sonrasında bütün takdir haklarını Fenerbahçe’den yana kullandı. Mete Kalkavan’ı neden oraya koydular? Geçen hafta Kasımpaşa maçında Fenerbahçe son dakika golüyle kazandı, o maçın hakemiydi. Çocuğu baskı altına almak için bu maça atadılar, maçın içine ettiler.  Bunu kim yaptı, bilemem. Ülkeyi karıştırmak için Alevi-Sünni, Kürt-Türk, İnançlı-Laik deniyorlar. Spor üzerinden de toplumsal bir kaos çıkarmak istiyorlar, bunu Fenerbahçe üzerinden deniyorlar. Yabancı hakeme karşı değilim. Bu ülkede her şeyin yabancısı var da hakemin mi yabancısı olmayacak? Yabancı hakem olabilir elbette.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.