Dolar 32,1994
Euro 35,0815
Altın 2.469,20
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Per 17°C
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 19°C




















Ali Batgi bir Ahmet Kaya klasiği olan “Birazda Sen Ağla” şarkısına tekrar hayat verdi

Ali Batgi bir Ahmet Kaya klasiği olan “Birazda Sen Ağla” şarkısına tekrar hayat verdi
2 Mayıs 2024 02:31
52
A+
A-

Ali Batgi 12 yaşında bağlama çalarak müzik hayatına başlarken günümüzde başta bağlama olmak üzere, gitar, kaval, ud ve yan flüt olmak üzere birçok enstrümanı başarıyla kullanabilen ve bunların yanında besteci, söz yazarı ve yorumcu kimliği ile ön plana çıkabilen nadir sanatçılardan biri olarak ses getirecek yeni bir çalışmaya daha imzasını attı.

Müzikal kariyeri boyunca Almanya’nın en büyük saksafon ustası Richard Werstern ile birlikte Almanya’nın çeşitli eyaletlerinde konserler vererek ülkemizi gururlandıran Ali Batgi bu kez de söz ve müziği büyük sanatçılarımızdan biri olan Ahmet Kaya’ya ait olan “Birazda Sen Ağla” adlı yeni çalışmasını Çallı Müzik etiketiyle müzikseverlerle buluşturdu.

Ali Batgi “Birazda Sen Ağla” adlı çalışmasında Türkiye’nin önde gelen aranjörlerinden biri olan Kerem Ulaş Dönmez ile çalışırken bu şarkısının klip çekimleri için kameralar karşısına geçerken yönetmen koltuğuna da Osman Beltekin oturdu.

Türk Halk Müziği’nin ve Senfonik Anadolu Rock Pop müziğinin seçkin sanatçılarından birisi olan Ali Batgi yeni çalışması hakkında yaptığı kısa açıklamada “Öncelikle bana göre ülkemizin yetiştirdiği en büyük ozanlarından biri ve yorumcusu olarak gördüğüm Ahmet Kaya’nın bu unutulmaz eserini okumam için bana izin veren Gülten Kaya’ya ve Gam Production’a çok teşekkür ediyorum. Bu şarkıyı yorumlamaktan dolayı büyük onur duydum. Büyük bir Ahmet Kaya hayranı olarak böylesine eserler bıraktığı için kendisine minnettarım. Dijital platformlarda yayınlandıktan sonra çok olumlu yorumlar aldım. Bu beni ayrıca mutlu etti” diyerek duygularını ifade etti.

 

Ali Batgi sosyal medya hesapları

Instagram: @ alibatgiofficial

YouTube : @ alibatgi8054

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.