Dolar 32,3775
Euro 34,7618
Altın 2.436,00
BİST 9.983,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 18°C




















Trabzonspor’da bir çok isimle yollar ayrılabilir…

Trabzonspor’da bir çok isimle yollar ayrılabilir…
29 Ağustos 2022 23:25
288
A+
A-

Trabzonspor’da yeni transferlerle birlikte bir çok isimle ya yollar ayrılabilir ya da lisanslar dondurulabilir.. Bu durumun nedeni ise TFF’nin 14 yabancı kuralı…

Trabzonspor Süper Ligin 4. haftasında dün akşam Galatasaray ile kendi evinde 0 -0 berabere kaldı. Bordo – Mavililer 4 haftada toplamda 5 puan kaybederken ligde 7 puanı bulunuyor.
Trabzonspor’da kaybedilen puanların yanı sıra oynanan oyun ise taraftarları pek de memnun etmiyor. Özellikle hücum yollarında yaşanan sıkıntılar, topu ileri taşıma noktasında ki eksikliklerin göze çarptığı bordo – mavililerde yapılan transferlerde bu sıkıntılara çare olmadı.

TOPLAMDA 9 İSİMLE SÖZLEŞME İMZALANDI!
Bu sezon şu ana kadar Trezeguet, Eren Elmalı, Enis Bardhi, Marc Bartra, Doğucan Haspolat, Lahtimi, Larsen ve Gbamin’de dahil olmak üzere 9 ismi kadrosuna katan Trabzonspor’da Naci Ünüvar’ın yakın zamanda Umut Bozok’un da bir süre sonra transferinin açıklanması bekleniyor.
2 ismin de dahil edilmesiyle toplamda 11 transfer yapmış olacak olan Trabzonspor’un bir yabancı forvet de transfer etmeyi düşündüğü gelen bilgiler arasında.

LEJYONER SAYISI 19’A ÇIKTI

Ancak Trabzonspor’da tüm bu transferle lejyoner sayısı toplamda 19’a çıkarken bordo – mavililerde mecburen bir çok isimle yollar ayrılacak.
Yabancı sayısını düşürmek için Trondsen ve Koita ile yollarını zaten ayırmaya planlayan Trabzonspor’da, Abdullah Avcı’nın dün maç sonrasında yaptığı açıklamada kadroda ki bazı isimlerle de yolların ayrılacağına işaret etti.

GiDECEKLER OLACAK

Avcı, Galatasaray maçının ardından transfere işaret ederek “Transfer yapacağız. Eksikliklerimiz var. Onla ilgili çalışıyoruz. Transfer gelirken bazen gitmeler de olabilir. En iyisini yapmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu sözler ise Trabzonspor’da takımdan ayrılması düşünülen Trondsen ve Koita haricinde kadroda bulunan bazı isimlerle de yolların ayrılabileceği yönünde algılandı. Bu oyuncuların kim olacağı ise şimdiden merak konusu

ŞU ANDA MECBUREN 2 YABANCI İLE YA YOLLAR AYRILACAK YA DA…
Yabancı kuralı da dikkate alındığında Trabzonspor, kadrosunda toplam 14 yabancı uyruklu futbolcu ve buna ilaveten 21 yaş altı 3 olmak üzere 17 yabancı uyruklu futbolcu bulundurabiliyor.

Bordo – mavililerin kadrosuna bakıldığında ise 19 yabancı oyuncudan sadece Lahtimi 21 yaş altında bulunuyor. Trondsen ve Koita’yı da tescil ettirmeyecek Trabzonspor’da bu rakam 16’ya düşüyor. Yani bakıldığında Trabzonspor kadrosunda bulanan 2 isme ya yeni sezonda lisans çıkarmayacak, ya da 2 isim farklı takımlara transfer olacak. Bir yabancı forvet transfer edilmesi halinde ise, mevcut kadrodan gönderilecek veya lisans çıkarılmayacak oyuncu sayısı 3’e çıkacak.

21 YAŞ ALTI YABANCI OYUNCULAR ALINABİLİR

Trabzonspor bunun haricinde 21 yaş altı 2 yabancı oyuncu daha transfer etme ve kadroya yazma hakkına da sahip… Transfer edilecek yabancı oyuncular, aynı Lahtimi’de olduğu gibi bu grup içinde yer alabilir…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.