Dolar 32,2758
Euro 34,9771
Altın 2.448,74
BİST 10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 17°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C




















2023 Global Alliance Partner Program Ödülleri'ni kazananlar belli oldu

2023 Global Alliance Partner Program Ödülleri'ni kazananlar belli oldu
29 Nisan 2024 14:45
32
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Schneider Electric, iş ortaklarını belirlediği Global Alliance Partner Program Ödülleri'nde 2023 yılının kazananlarını duyurdu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümüne liderlik eden Schneider Electric, 2023 Global Alliance Partner Program Ödülleri'nde kazananları, endüstriyel otomasyonun dijitalleşmesinde müşterilerine destek sunan, yenilikçi girişimler, çözümler ve hizmetlerle değer sağlayan Schneider Electric iş ortakları arasından seçti.

Dünyanın farklı bölgelerinden en iyi proje ve uygulamaların belirlendiği etkinlikte bu yıl Türkiye'den İDA Proses, "sistem entegratörü ecostruxure" kategorisinde ödül kazandı. Birleşik Krallık'tan BPX, Hindistan'dan Integrated Intelligent Solutions & Technologies Pvt Ltd, Fransa'dan Rexel, Avustralya'dan SAFEgroup Automation Pty Ltd, Nedco Canada-Rexel Group ve Suudi Arabistan'dan Avanceon, çeşitli kategorilerde ödül kazanan diğer şirketler oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Schneider Electric Endüstriyel Otomasyon Başkan Yardımcısı Barbara Frei, ödül programının, Schneider Electric ve iş ortaklarının sektörlerin gelişimi için sundukları değeri görünür kıldığını belirterek, "Schneider Electric iş ortakları, bugünün endüstriyel dijital dönüşümüne yön veriyor ve işbirliği, verimlilik ve sürdürülebilirlik odağında yeniliklere imza atıyor. Bu çalışmaları takdir etmek üzere yürüttüğümüz Global Alliance Partner Program Ödülleri'miz, iş ortaklarımız arasında entegrasyonun, uyumluluğun ve yeniliğin en iyi örneklerini ortaya koyarak endüstrilerin geleceğine de ışık tutuyor." değerlendirmesinde bulundu.

Schneider Electric her yıl Nesnelerin İnterneti (IoT) teknolojilerini uygulayan ve yazılım, hizmetler ve sürdürülebilirlik konularında uzmanlıklarını kanıtlayan sistem entegratörleri ile endüstriyel otomasyon distribütörlerini bu program kapsamında küresel çapta ödüllendiriyor. Etkinlik, Schneider Electric ekosistemi içindeki iyi uygulamaların çoğalmasına, yeni işbirliği fırsatlarının yaratılmasına ve böylece hizmet verilen müşteri ağına daha fazla esneklik ve dayanıklılık sunulmasına olanak sağlıyor.

Şirket, 2023 yılında iş ortaklarının endüstriyel otomasyon ve inovasyon kabiliyetlerini güçlendirerek müşterilerine daha iyi hizmet vermelerine olanak tanıyacak şekilde Alliance Partner Programı'nı yeniledi. Böylece ekosistemde yer alan iş ortakları bir yandan müşterileri nezdinde güvenilirlik ve itibarlarını güçlendirirken bir yandan da rekabet avantajı kazandı. Bu gelişimle hizmetlerini zenginleştiren Schneider Electric iş ortakları, dünya çapında şirketlerin endüstriyel operasyonlarını dijitalleştirme yolculuklarına hız kattı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.