Dolar 32,2586
Euro 35,0500
Altın 2.468,29
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 21°C




















Trabzonspor’da Kouassi forma numarası tercihini yaptı!

Trabzonspor’da Kouassi forma numarası tercihini yaptı!
9 Aralık 2021 19:55
341
A+
A-

Trabzonspor’un yeni transferi takıma dahil olmaya hazırlanıyor.

Türkiye Süper Ligi’nde çok iyi bir performans sergileyen Trabzonspor, transfer çalışmalarına da hızlı başladı.  Ara transfer dönemi başlamadan kadrosunu güçlendiren bordo mavililer yeni oyuncusunu KAP’a bildirdi.

Jean Evrard Kouassi’yi kadrosuna katan Trabzonspor şampiyonluk yarışında bir adım daha attı. Peki Jean Evrard Kouassi kimdir, kaç yaşında ve özellikleri neler? 2012/2013 sezonunda bedelsiz olarak Hırvatistan Ligi takımlarından Hajduk Split‘e transfer oldu. 2014/2015 sezonuna kadar Hajduk Split forması giyen Kouassi daha sonra Çin Ligi takımlardan Shanghai SIPG‘e transfer oldu. Shanghai’de 1sezon oynadıktan sonra yine Çin Ligi takımlardan Wuhan FC‘ye transfer oldu.  Kariyerinin büyük çoğunluğunu Çin Ligi’nde geçiren Jean Evrard Kouassi, Hırvatistan’da Hajduk Split formasıyla çıktığı 73 maçta 17 gol attı ve 12 asist yaptı.  Ardından transfer olduğu Shanghai SIPG formasıyla çıktığı 48 maçta 12 gol attı 6 asist yaptı.  Kariyerinde çıkış yaptığı takım olan Wuhan FC’de ise 105 maça çıkan Kouassi takımına 48 gol ve 23 asistlik katkıda bulundu.  Asıl mevkisi sol kanat olan Fildişili oyuncu aynı zamanda sağ kanat ve forvet pozisyonunda da görev alıyor. İki ayağını da etkili kullanabiliyor. Milli takımda  U17 ve U20 takımlarında oynayan Kouassi 30 Mart 2021’de ilk A milli takım maçına çıktı. Milli takım ile 6 maça çıkan oyuncu 1 gol katkıda bulundu.

FORMA NUMARASI TERCİHİNİ YAPTI

Trabzonspor’un yeni transferi Kouassi forma numarası tercihini de yaptı Bordo Mavili kulübün özel çekim yaptığı Fildişili oyuncu uğurlu numarası olan 77’yi tercih etti. Trabzonspor’da daha önce bu formayı Novak tercih etmişti. Trabzonspor’un evrakların tamamlanmasıyla birlikte transferin detaylarını açıklaması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.