Dolar 32,2711
Euro 34,6754
Altın 2.393,76
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 20°C
Açık
Trabzon
20°C
Açık
Per 18°C
Cum 21°C
Cts 16°C
Paz 16°C




















AK Parti Bolu Belediye Başkan adayı Demirkol, esnaf ziyaretinde bulundu

AK Parti Bolu Belediye Başkan adayı Demirkol, esnaf ziyaretinde bulundu
17 Şubat 2024 14:30
93
A+
A-

BOLU (AA) – AK Parti Bolu Belediye Başkan adayı Muhammed Emin Demirkol, Küçük Sanayi Sitesini ziyaret etti.

Esnafla sohbet eden Demirkol, yaptığı konuşmada, yeni bir hikaye yazmak için partisinden aldığı güçle yola çıktığını söyledi.

"Biz kazanacağız, Bolu kazanacak" diyen Demirkol, "Sorumluluk duygumuz ve heyecanımız çok yüksek. Hayata geçireceğimiz projelerle, Bolu'yu marka kent yapacağız." ifadelerini kullandı.

Projelerine değinen Demirkol, Bolu için canla başla ve gece gündüz demeden çalışmaya hazır olduklarını, kentin tüm hikayesini birlikte yazacaklarını vurguladı.

Demirkol, Bolu'nun 1 Nisan sabahından itibaren, artık emin ellerde olduğunu hissedeceğine işaret ederek, şöyle konuştu:

"Bizler Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığımız ilhamla bu kutlu görevi ifa ederken, ilk hedefimiz şehrimizin geleceğini en iyi şekilde inşa etmek olacak. Kadim şehrimiz Bolu için gece gündüz çalışıp, fetret dönemini bitireceğiz. Dolu dolu bir Bolu inşa etmek için birlikte el ele vererek, güç birliği oluşturacağımızdan şüpheniz olmasın. Bolu, kadınlarımızdan gençlerimize, sporcularımızdan esnafımıza, yaşlılarımızdan özel gereksinimli bireylerimize kadar tüm hemşehrilerimizin mutluluğu ve huzuruyla dolacak."

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.