Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 20°C
Çar 22°C
Per 19°C




















DUBAİLİ SOSYAL MEDYA FENOMENLERİ TRABZON VE RİZE’DE

DUBAİLİ SOSYAL MEDYA FENOMENLERİ TRABZON VE RİZE’DE
7 Mayıs 2024 23:33
81
A+
A-

Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) en kalabalık şehri ve dünyanın sayılı turizm merkezlerinden olan Dubai’li sosyal medya fenomenleri Salem Ali Alnaqobi ve Muhammet (Mohamad) Ali Taher, Trabzon’un önde gelen turizm seyahat acentalarından Astre Turizm’in davetlisi olarak Doğu Karadeniz bölgesine geldi.

Astre Turizm organizesinde Doğu Karadeniz Bölgesinde Trabzon ve Rize illerindeki tarihi, doğal ve kültürel güzellikleri ülkelerine ve tüm dünyaya tanıtmak amacı ile bölgeye geldiklerini ifade eden Dubaili sosyal medya fenomenleri, kendilerine bu imkanı sağlayan Astre Turizm ortaklarına ve ekibine misafirperverlikleri için özellikle teşekkür ettiler.

Ortadoğu’da yüksek gökdelenleri ve turizm fuarları ile meşhur Dubai’li sosyal medya fenomenleri Salem Ali Alnaqobi ve Muhammet (Mohamad) Ali Taher, Doğu Karadeniz seyahatleri kapsamında Uzungöl, Sümela Manastırı, Boztepe, Sera Gölü, Sultanmurat Yaylası, Çal Mağarası, Rize Çay Çarşısı, Rize Kalesi, Ayder Yaylası, Palovit Şelalesi, Şahin Tepesi, Tarihi Rize Çarşısı, Rize Müzesi’ni gezdiler.

Dubaili sosyal medya fenomenleri Doğu Karadeniz Bölgesi gezileri kapsamında Trabzon Sürmene Yeniay’da bulunan Haunedy Doğal Yöresel Hediyelik Ürünler Alışveriş Merkezini de ziyaret ettiler. Ziyarette Haunedy sahipleri Ali Rıza Köroğlu tarafından karşılanan misafirlere, mağaza ve ürünlerin tanıtımı yapıldı. Coğrafi Tescilli Mühürlü Anzer Balı, Ballı Bademli Çikolatalı Haunedy Özel Lokum, Haunedy Özel Kahve ve Bakır-Züccaciye-Hediyelik ürün çeşitlerine hayran kaldıklarını ifade ettiler. Dubaili Fenomenler Coğrafi Tescilli Mühürlü Anzer Balının ülkelerinde en çok aranan ve beğenilen bal olduğunu ifade ettiler.

BAE Dubai’li sosyal medya fenomenleri Salem Ali Alnaqobi ve Muhammet (Mohamad) Ali Taher, Trabzon ve Rize’de gittikleri yerleri fotoğraf ve video çekerek, SnapChat ve Instegram benzeri sosyal medya üzerinden paylaşarak, ülkelerinde ve tüm dünyada tanıtımlarını yaptılar.

Astre Turizm misafirleri Dubaili Sosyal Medya Fenomenlerinin Haunedy ziyareti hediyeleşme ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. Fenomenler Karadeniz ziyareti sonrası önce İstanbul’a oradan da Dubai’ye geçti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.