Dolar 32,3188
Euro 34,8389
Altın 2.390,32
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 19°C




















Maxi Gomez’den Maç Sonu Visca Açıklaması

Maxi Gomez’den Maç Sonu Visca Açıklaması
5 Ocak 2023 22:42
265
A+
A-

Trabzonspor’un Giresunspor’u 3-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrası Maxi Gomez’in açıklamaları

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında Trabzonspor, sahasında Giresunspor’u ağırladı. Bordo – mavililer maçı 3 – 0 kazandı.

Trabzonspor’dan Mazi Gomez, maçın ardından flaş açıklamalar yaptı. Bordo – Mavililerin 2. Golünü atan Gomez, özetle şu ifadeleri kullandı:

“Çok iyi bir maç çıkardık. Bütün açılardan değerlendirirsek harika maç oldu. Defansta hep beraber bütün takım savunma yaptı. Ön tarafa baktığınızda bütün takımlara zarar verecek, oyuncularımız var. Son maçın bize getirdiği sıkıntılı süreç vardı. Onu da üzerimizden atmış olduk. Bizim için çok anlamlı galibiyet oldu”

Visca’nın sakatlığı
“Bizim takımımız için çok önemli bir isim. Harika bir insan, harika bir oyuncu. Büyük şansızlık aşadı. Tabiki hiç bir oyuncu sakatlanmak istemez. Maalesef böyle anlarda sakatlık olabiliyor. Çok üzüldük onun sakatlığını duyduktan sonra. Umuyorum en kısa zamanda döneceğini umuyoruz.”

Alanyaspor maçında cezalı duruma düşmesi
“Dördüncü sarı kartım oldu. Ama bizim çok iyi takımımız var ve rekabet var. Ben ya da başkası kim girerse ondan daha fazla koşup, takıma yardımcı olacaktır. İstemezdim, 4. Sarı kartı almayı ama maalesef böyle bir sonuç oldu”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.