Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 17°C
Per 18°C




















Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’dan Flaş Açıklamalar

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’dan Flaş Açıklamalar
26 Ocak 2024 17:36
184
A+
A-

Başkan Doğan sessizliğini bozdu ‘Böyle bir şeyin altına asla imza atmayacağım

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan Aspor’da canlı yayına bağlandı.

Başkan Doğan, açıklamasında özetle şu ifadeleri kullandı.

‘ELEŞTİRİLER OLACAK, MEMNUN DEĞİLİZ’

“Eleştiriler olacak, Trabzon başkanıysanız bundan doğalı olamaz. Bunu kabul etmek durumundayız. Bir şekilde bu mücadeleyi taraftarımızla vermek zorundayız. Tek başına yönetimin başarabileceği bir şey değil. Kadromuzda bazı oyunculardan mahrum olarak öne çıkıyoruz. Trabzonspor ligde 3. sırada ve Avrupa hedefinden uzaklaşmış değil. Sonuçlardan memnun değiliz, bu sonuçları hocamızda biz de kabullenmiyoruz”

‘TRABZONSPOR’UN BAŞARACAK GÜCÜ VARDIR’

“Hedefe ulaşmak için elimizden gelen ne varsa yapmaya devam edeceğiz. Çok önemli maddi problemlerin üstünden geçiyoruz. Asla geldiğimiz günden beri mali prensiplerimizden vazgeçmeden yönetmek durumundayız. Sadece Trabzonspor’un değil Türk futbolunun konusu. Trabzonspor’un başaracak gücü vardır”

EN BÜYÜK HAYALİM ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK’

“Trabzonspor bir olmak zorundadır. Sadece Ertuğrul Doğan’ın problemi değil. 30 yılın sorunlarıyla mücadele ediyoruz. Geldiğimiz noktada kulübümüzün durumu ortada, herkes iyi niyetli olduğundan eminim. Aldığımız noktadan çıkarmak için sabah 9 akşam saatin nereye gittiğini bilmiyoruz. Ara sıra bu konulara giriyorum fazla mütevazi olmak istemiyorum, önemli ekonomik hamleler yapıyoruz. Trabzonspor herkes bahsediyor yılın başında bu transferler benden daha fazla isteyen Trabzonsporlu yok. Benim en büyük hayalim şiampiyonlıuk yaşamak

‘BÖYLE BİR ŞEYİN ALTINA İMZA ATMAM’

“Biz geldiğimiz zaman stadyum sponsorluğu yoktu. Maaş ödemeyen bir Trabzonspor vardı serbest kalacak oyuncular vardı. O sokaklarda büyüyen bir Trabzonsporlu olarak bu sponsorlukları bitirmeden anlaşmaları yapmadan nasıl transfer hamleleri içine girebilirdim. Böyle bir şeylerin altına imza atmam. En büyük anlaşmayı yaptık”

 

konuştuğumuzu düşünelim.

“130 MİLYON EURO ÖDEME YAPACAĞIZ, 30 MİLYONU DA YÖNETİCİ DESTEĞİ’

“130 milyon Euro, Şubat 15 itibariyle ödeyeceğimiz parayı bulacak. 130 milyon Euro’dan bahsediyorum 8 aylık sürede. 100 milyon Euro’su karşılıksız herhangi bir dönüşü olmayacak. 30 milyonu da yönetici desteği. Çok önemli gayrimenkul projelerine devam ediyoruz. Bu hamleleri yapmaya başladıktan sonra transfer yapma durumumuz ortaya çıktı. Ben yoksa insanların karşısına geçip bunları söyleyemem. Bu camiaya bunu yapmam bu konuda asla taviz vermeyeceğim”

‘FORMASINA AŞIK OYUNCULARLA YOLA DEVAM EDECEĞİZ’

“Trabzonspor ekonomik istikrarını sürdürmek zorunda. Projeleri yaptıktan sonra nasıl Pepe-Onuachu-Mendy’i getirdiysem yine o tür arkadaşlar gelecek. 4 sakatlık oldu, Onuachu ve Pepe çağrıldı. Bir sürü sıkıntıyla karşı karşıya kaldık. Trabzonspor’da Trabzonspor formasına aşık oyuncularla yoluna devam edecek. Trabzonspor başkanlık makamı eleştiriye açık makamdır. Herkesin eleştirisine saygım var. Tüm eleştirilere cevap verebilecek akla sahibiz. Trabzonspor başkanıyken ekonomik olarak uçuruma atmayacağım.  Gereken transferleri yapacağız”

“TEMLİK DIŞINDA DURAN 1 TL GELİRİMİZ YOK”

“Bizim camiada uzun vade diye bir vade olmaz. Trabzon’da pek kullanmayız. İşimizi acele yapıyoruz ve doğru yapıyoruz. Yapmak durumundayım, sponsorlukları buldukça önemli transferleri içeri katmaya devam edeceğiz. Şampiyon olduk, ekonomimiz hazır olmadığı için biz yıkılıyoruz. Ekonomimiz hazır değil. 1 TL geliri yok, temlik dışında duran 1 TL geliri yok”

“TÜRK FUTBOL TARİHİNDE YOK”

“Bilerek bu işlerin altına girdim. Hiçbir itirazım yok, bunların hepsini biliyordum. Bunları bilmek gerekiyor. Kimseden maddi bir şey beklemiyorum. Maddi bir şey de görmedim. Her şeyi yönetim kurulu olarak ellerimizle kazıyarak bulduk ortaya koyduk ve yaptık. Buna benzer bir para girişi Türk futbol tarihinde yok. Eksiğimiz yok mu var, hatamız yok mu var ama Trabzonspor’a yanlışımız olmaz”

“TRABZONSPOR KENDİNİ KOLLAMAK ZORUNDA”

“Maaşları ödeyebilecek parayı bulmak durumundayız. Sahada ağırlığını koyabilecek, herkesin konuşacağı isimleri Trabzonspor’a katmak durumundayız. İşi en zor yönetimlerden birisi biziz. Deplasmana gittiğimizde aldığımız para uçak kiralama bedelini karşılamıyor. Trabzonspor kendini kollamak zorunda, kötü şeylerle karşı karşıya kalmamamız lazım”

“SABAH AKŞAN BUNUN SIKINTISINI YAŞIYORUZ”

“Bu paraları biz içeri sokamazsak Trabzonspor borcu için hangi rakamları konuştuğumuzu düşünelim. Kur baskısı üzerine ekleniyor kollamak durumundayız. Ahlanacak vahlanacak üst üste iki mağlubiyet aldık. Sabah akşam bunun sıkıntısını yaşıyoruz. Durumun neden kaynaklandığını biliyoruz. Eksikler tamamlanınca, transferler olduğunda fakrlı şeyleri konuşacağız. Benim manevi desteğe ihtiyacım var ya. Yaptıklarımız ortada”

biliyoruz. Eksikler tamamlanınca, transferler olduğunda fakrlı şeyleri konuşacağız. Benim manevi desteğe ihtiyacım var ya. Yaptıklarımız ortada”

“ABDÜLKADİR GELEN TEKLİFLERE SICAK BAKMIYOR”

Abdülkadir Ömür ile ilgili gelen soruyu yanıtlayan Doğan, “Abdülkadir ayrılmak istediğini söyledi. Kendisine kulüp bakıyor, çıkarlara uygun bir teklif gelirse değerlendireceğiz. Olan tekliflere Abdülkadir sıcak bakmıyor ortada duruyor konu” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.