Dolar 32,6992
Euro 34,8918
Altın 2.508,78
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Az Bulutlu
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C




















Tymoteusz Puchacz neden forma şansı bulamadığını açıkladı!

Tymoteusz Puchacz neden forma şansı bulamadığını açıkladı!
20 Mayıs 2022 16:37
424
A+
A-

Trabzonspor’da kiralık olarak forma giyen ve şampiyonluk sevinci yaşayan Polonyalı yıldız Tymoteusz Puchacz, yabancı sınırlaması nedeniyle fazla forma şansı bulamadığını söyledi.

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon uzunca bir süredir devam eden şampiyonluk hasretine son vermeyi başaran Trabzonspor’da muhteşem bir sevinç yaşanıyor.

Sezonun devre arasında Alman ekibi Union Berlin’den kiralık olarak transfer olan Tymoteusz Puchacz, bordo mavili ekiple şampiyonluk yaşamaya başarmıştı.

Ülkesi Polonya’da basın mensuplarına Trabzonspor’da kiralık olarak forma giydiği dönem ve yaşadığı şampiyonluk ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarla büyük ses getirdi.

Tymoteusz Puchacz, ülkesi Polonya’da Trabzonspor ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarda ;

‘Trabzonspor’da geçirdiğim dönem çok iyiydi’
Kalmayı ister miyim? Bunu kesinlikle ciddi anlamda değerlendirmeye alabilirim. Çünkü Trabzonspor’da geçirdiğim 6 ay benim için çok güzeldi. Union Berlin’de bildiğim kadarıyla sol bekte Oczipka ayrılıyor. Burada bir boşluk doğacak.

‘Yabancı kuralı nedeniyle fazla forma giyemedim’
Zaman zaman Türkiye’deki yerli kuralı nedeniyle forma giymediğim olmuştu. 3 Türk oyuncu sahada olmak zorunda. Bu sayı yakın zamanda 4 Türk oyuncu olacak. Burada Türkiye şampiyonuyuz. Örneğin bir maçta oynarken diğerinde oynayamayabiliyorum. Burada hocamızın elinde geniş bir kadro var, ustaca en doğru kadroyu seçmeye çalışıyor. Beni kullanamayacağı maçlarda oynatmıyor, maça göre değişiyor.

Puchacz’ın Trabzonspor macerası
Tymoteuz Puchacz, sezonun devre arasında kiralık olarak katıldığı Trabzonspor’da 13 resmi karşılaşmada süre alma şansı yakalarken bu maçlarda gol katkısı sağlayamadı ancak 1 asistlik katkı sağladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.