Dolar 32,2632
Euro 34,7667
Altın 2.439,68
BİST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Yağmurlu
Trabzon
18°C
Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C




















Trabzonspor’un şampiyonluk kupasını yaptı! Çok ağladım…

Trabzonspor’un şampiyonluk kupasını yaptı! Çok ağladım…
26 Nisan 2022 13:09
303
A+
A-

Trabzonspor’un kaldırmaya hazırlandığı şampiyonluk kupasının bir benzeri fanatik Trabzonspor taraftarı tarafından yapıldı.

Süper lig lideri Trabzonspor kendi sahasında konuk edeceği Antalyaspor maçında şampiyonluğunu ilan etmeye hazırlanıyor.

Geride kalan 4 haftada şampiyonluk için 1 puana ihtiyacı olan bordo mavili takımda şampiyonluk kutlamaları için hazırlıklar başladı.

Türkiye’nin dört bir yanından taraftarlar Trabzon’a akın ederken kupanın son iç saha maçı olan Altay maçında kaldırılması bekleniyor.

Süper Lig 2021-22 şampiyonluk kupası, Trabzonsporlu taraftar Murat Kahraman tarafından benzer bir şekilde yapılarak sosyal medyada gündem oldu

Murat Kahraman açıklamasında ‘’Kupayı yaparken çok ağladım ama şükür. İnşallah resmi olarak da kulüp kaldırır kupayı.’’ ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.