Dolar 32,4118
Euro 34,8308
Altın 2.431,96
BİST 9.987,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 18°C




















Yılbaşı gecesi huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla tedbirler alındı

Yılbaşı gecesi huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla tedbirler alındı
31 Aralık 2023 15:45
81
A+
A-

ZONGULDAK (AA) – Zonguldak'ta yılbaşı gecesi vatandaşların huzur ve güvenliğini en üst düzeyde sağlamak amacıyla bir dizi güvenlik tedbiri alındı.

Valilikten yapılan açıklamada, yılbaşında vatandaşların yoğun olacağı yerler, marketler, misafirhaneler, yurtlar, ibadethaneler ve umuma açık mahallelerde alınan güvenlik tedbirlerinin artırılarak, yeteri kadar kolluk personeli ve araç görevlendirildiği belirtildi.

Bu gece Zonguldak'ta 413 polis ve jandarma ekibi görev yapacak. Bu kapsamda 1 bin 126 kolluk personeli vazife başında olacak.

Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı 4 yüzer unsur ve 45 personel görev yapacak.

Zonguldak Belediyesince yangın ve benzeri tehlikelere karşı her türlü hazırlık yapılacak ve teyakkuz halinde bulunulacak.

112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan vatandaşlara gerekli bilgilendirme, yardım ve kolaylıklar sağlanacak.

İl Sağlık Müdürlüğünce yeteri kadar personel görevlendirilecek. Eksiksiz sağlık hizmeti verilmesi sağlanacak.

Telefon arızaları ile elektrik, su, doğalgaz, kesinti ve arızalarına karşı ilgili kurumlarca gerekli önlemler alınacak.

Yeni yıla girileceği esnada vatandaşların kutlama yapabileceği alan, meydan ve mekanlarda tedbirler artırılarak uygulanacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.