Dolar 32,2390
Euro 34,7982
Altın 2.422,83
BİST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 17°C
Cum 18°C




















EvlilikMarket.com Satılıyor

EvlilikMarket.com Satılıyor
29 Nisan 2024 00:50
58
A+
A-

20 yıllık online alışveriş sitesi Evlilikmarket.com ve EvlilikMarket markasının satışa çıkarıldığı duyuruldu.

Türkiye’deki evlilik sektörü, son yıllarda önemli bir büyüme göstererek 900 milyar TL’yi aşan bir pazar haline geldi. Bu dinamik pazarda 2004 yılından bu yana hizmet veren EvlilikMarket.com, evlenecek çiftlerin ihtiyaçlarını karşılamak için çevrimiçi alışverişte öncü bir rol üstleniyor.

 

900 Milyar TL’lik pazar payı, Türkiye’deki evlilik sektörü pazarının büyüklüğünü ve potansiyelini yansıtmaktadır. Bu satış, yatırımcılar için çekici bir fırsat oluşturarak projeyi büyütmek için imkan sağlamaktadır. Sadece Türkiye için evlenen bir çiftin masrafının 800 bin TL’yi bulması ve bu alışverişin önemli kısmının online gerçekleşmesi EvlilikMarket.com’un evlilik hazırlıklarında ki potansiyelini gösteriyor.

Ayrıca, EvlilikMarket marka tescilinin de satışa çıkarıldığı duyuruldu. EvlilikMarket marka tescili, fiziki mağaza veya alışveriş merkezi gibi alternatif iş modelleri için avantajlar sunmaktadır.

EvlilikMarket.com, Avrupa’nın en büyük gelinlik defilesi olan “Gelin Damat Fashion Day” etkinliğine ana sponsor olmuştur. Bu prestijli etkinlik Çırağan Sarayı’nda gerçekleşti. EvlilikMarket.com’un bu etkinlikte ana sponsor olarak yer alması, markanın sektördeki güçlü konumunu ve prestijini gösteriyor.

EvlilikMarket.com’un satış değerinin 1 milyon doların üzerinde olması öngörülüyor.

Yatırımcı ve girişimciler, satın alma talebi, teklif ve daha fazla bilgi almak ilgili marka temsilcileri ile iletişime geçebilirler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.