Dolar 32,2737
Euro 34,8312
Altın 2.417,82
BİST 10.273,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 21°C




















Giresun'da ATM'de unutulan para sahibine teslim edildi

Giresun'da ATM'de unutulan para sahibine teslim edildi
9 Ocak 2024 16:25
52
A+
A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Görele ilçesinde ATM'de unutulan 9 bin 400 lira sahibine verildi.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki bir banka şubesine ait ATM'ye giden Sercan Erdem, cihazın para çekme bölmesinde para olduğunu fark etti.

Erdem'in İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim ettiği paranın 9 bin 400 lira olduğu anlaşıldı.

Polisin banka yetkilileriyle yaptığı görüşmeler sonucu para, sahibi olduğu belirlenen kişiye teslim edildi.

Parayı polise veren Erdem, AA muhabirine, insanlık görevini yerine getirdiğini belirterek, "Bizim için 100 lira da 10 bin lira da önemli değil, önemli olan insanlık vazifemizi yaparak insanlığa örnek olmaktır. Sonuçta bu parada bir emek, bir alın teri var. Bizim olmayan bir şeye el uzatmak kişiliğimize ve vicdanımıza sığmaz." dedi.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.