Dolar 32,2769
Euro 34,7012
Altın 2.412,13
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 17°C




















Genç: “Eğitim söz konusu olduğunda akan sular durur

Genç: “Eğitim söz konusu olduğunda akan sular durur
16 Eylül 2023 11:45
135
A+
A-

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun’u ziyaret eden Başkan Genç, “Eğitim şehrimizde en çok önem verdiğimiz konuların başında geliyor. Ortahisar Belediyesi olarak rutin belediyecilik hizmetlerimizin yanında, doğrudan görev alanımızda yer almasa da eğitim faaliyetlerine destek olmayı, okullarımızın sorunlarını çözmeyi ve ihtiyaçlarını karşılamayı kendimize vazife addediyoruz.” dedi.

Başkan Genç, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun’u ziyaret etti

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Göreve yeni atanan Hasan Uygun’u tebrik ederek, başarılar dileyen Başkan Genç, Trabzon’da eğitim camiasının sorunları hakkında Müdür Uygun ile görüş alışverişinde bulundu.

“BİR ADIM ÖNDE OLMAK İÇİN GAYRET EDECEĞİZ”

Eğitime yapılan her türlü yatırımı çok önemli gördüklerine vurgu yapan Genç, “Son yıllarda Trabzon eğitimde çok ciddi bir çıta yakaladı. Liselere ve üniversitelere giriş sınavlarında başarı oranımızı her geçen yıl daha da yükselttik. Milli Eğitim Bakanlığımızın yaptığı seviye tespit sınavlarında da bölgemizde ilk sıradayız. Bundan da büyük bir mutluluk duyuyoruz. İnşallah bundan sonra işbirliği yaparak eğitim alanında hep bir adım önde olmaya gayret edeceğiz. Eğitimle ilgili belediyemizden ne talebiniz olursa, imkânlarımız ölçüsünde yerine getirmeye hazır olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Eğitime yapılan her türlü yatırımı en önemli yatırım olarak görüyoruz. Eğitim söz konusu olduğunda akan sular durur anlayışıyla hareket ediyoruz. Çünkü ülkemizin geleceği ve her anlamda güçlü olması için eğitim ve öğretim faaliyetleri çok önemli.” ifadelerine yer verdi.

Başkan Genç’in eğitime destek faaliyetlerinden haberdar olduğunu, bundan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun da Genç’e bugüne kadar eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.

“BU YOLDA MAHCUP OLMAYACAĞIZ”

Trabzon’un eğitim ve öğretim faaliyetlerinde iyi konumda olmasının gurur verici olduğunu ifade eden Uygun, “Şehrimizde 143 bin öğrenci var. Bu kadar öğrencinin sorunsuz bir şekilde eğitim alması için kurumlar arası işbirliği ve dayanışma çok mühim. Bu işbirliği ve dayanışmanın da şehrimizde var olduğunu müşahede etmekten gerçekten de memnuniyet duyduğumu bir kez daha ifade etmek isterim. Eğitim ile ilgili istatistiklerimiz gerçekten de iç açıcı… İnşallah, sizlerin ve bütün kent paydaşlarımızın desteğiyle bundan sonra da hepimizi gururlandıran çok güzel başarılar elde ederiz. Bu gayeyle yola çıktık… İnşallah ortaya koyacağımız gayretle bu yolda mahcup olmayacağız. Okullarımıza, öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hizmet anlamında bütün emeğimizi, imkânlarımızı ortaya koyacağız.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.