Dolar 32,2683
Euro 34,7567
Altın 2.386,71
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 14°C
Az Bulutlu
Trabzon
14°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 19°C




















Trabzonspor’un Eski Futbolcusu Vurularak Öldürüldü

Trabzonspor’un Eski Futbolcusu Vurularak Öldürüldü
9 Şubat 2023 17:58
351
A+
A-

Trabzonspor’un eski futbolcusu Volkan Kahraman, dün Viyana’da bir kişiyle yaşadığı tartışmanın ardından sokak ortasında öldürüldü.

Kronenzeitung Gazetesinin haberine göre eski futbolcukafeteryada bir kişiyle hararetli bir tartışmaya girdi.

Tartışmanın ardından sokağa çıkan şahıs silahını çekip Kahraman’ı başından vurduğu iddia edildi.

1990’ların sonunda Avusturya futbolunun en büyük yeteneklerinden biri olarak kabul edilen orta saha oyuncusu Profesyonel kariyerine Feyenoord’da başladı.

Daha sonra, Hollanda birinci liginde yer alan ve 3 sezon oynadığı Excelsior Rotterdam’a transfer oldu.

Avusturya Bundesliga’da Pasching için iki başarılı sezonun ardından 2002’de üç maça çıktığı Avusturya Milli Takımına çağrıldı.

Viyana’da Türk göçmen bir ailenin cocuğu olarak dünyaya gelen futbolcu bir kaç yıl alt lig Avusturya kulüplerinde oynadıktan sonra 201x yılında emekli oldu.

Kahraman ayrıca 2000 yılında Excelsior takımından Trabzonspor’a transfer oldu. Buradan da 2001 yılında Erzurumspor’a kiralanan Kahraman daha sonra 2001 yılında SV Pasching’e bedelsiz olarak transfer olmuştu.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.