Dolar 32,5762
Euro 34,9963
Altın 2.463,44
BİST 9.886,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 17°C




















Trabzonspor Hull City Maç Analizi

3 Aralık 2022 18:50
336
A+
A-

Trabzonspor Hull City maç analizi:

Ön alanda ve özellikle topu kaybettikten sonra takım halinde yapılan pres Trabzonspor adına göze batan ilk değişiklikti.

Taha ve Emirhan hazır değil. Şanslarını iyi değerlendiremediklerini düşünüyorum. Özellikle Taha’dan taraftarın oldukça fazla beklentisi varken gelen bu şansı iyi değerlendirmesi gerekirdi.

Kerem fizik olarak eziliyor. İkili mücadele gücü de bu nedenle çok düşüktü. Bu haliyle kadroya girmesi zor.

Naci ve Arif A takıma katkı verebilir. Naci yaşının üzerinde bir olgunluğa sahip. Ajax’ın bu oyuncuya neden yatırım yaptığını anlamak zor değil. Trabzonspor’un altyapısından yetişen her oyuncu , taraftarın gönlünde her zaman yıldız adayıdır. O yüzden de daha fazla eleştirir ve daha fazla da destekler, adeta elinde bir büyüteç varmış gibi hareket eder ve sürekli duygularını olması gerekenden daha büyük bir şekilde yaşar. Bunu anlıyorum, çünkü hayal kurmak taraftarın hakkıdır. Arif Boşluk da Hull City maçında aldığı sürede gösterdiği olumlu performans ile bu hayalî fazlası ile taraftara kurdurmuştur. Umarım gelişimi için kendine yatırım yapar ve profesyonel futbol dünyasında var olma mücadelesini kazanır.

Bakasetas tam bir lider. Sahada basmadık yer bırakmadı ve mücadelesi ile takıma katkı verdi.

Peres,Visca döndü. Olumsuz tek bir şey söylemek bu oyunculara haksızlık olur; çünkü uzun aradan sonra ve sakatlıktan dönerek takıma adapte olmak her oyuncu için zor olmuştur. İlerleyen süreçte kesinlikle takıma katkı verecektirler.

Penaltı doğru karardı. Hakem güzel bir maç yönetti.

Genel olarak Trabzonspor aynı oyun felsefesine takım halinde pres anlayışını ilave ettiğini söyleyebiliriz.

Selametle kalın, hörmetlerle

Futbol Uleması

 

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.