Dolar 32,3258
Euro 34,8332
Altın 2.394,20
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 17°C
Sal 18°C




















AKIL..!

23 Ekim 2022 18:30
287
A+
A-

Süleyman Demirel’in sürekli kendisine ve partisine hakaret eden birisini partiye transferi ile ilgili soru karşısında verdiği yanıt çok manidardı.

Demirel’e soruyorlar;

Neden partiye aldınız o milletvekilini? size ve partinize hakaret edip duruyor.

Demirel’in yanıtı:

Orada iken bize bağırıyordu. Şimdi bizim kapıya bağlayacağız o tarafa doğru bağıracak..! Paranın açamayacağı kapı yok diyenler, aslında para için her şeyi yaparım diyenlerdir. Atatürk 1933 te İzmir de aldanmak gaflettir. Hususiyet aldandığını beyan etmek, apaçık itimadı yitirmektir, ahmaklıktır. Samimiyet ile ahmaklık münasebetini birbirinden ayıran yegane unsur ise haysiyettir. Haysiyeti olmayan, yanılmaya , aldanmaya ve aldatmaya ilelebet mecbur kalacaktır der.

Sabahattin Ali:

Satın alınamayan şeyleri severim ben. Deniz gibi, gökyüzü gibi, ay gibi, güneş gibi der.

Abdurrahim Koç; İmanda birleşenler tarikatta ayrılır. Menfaatte birleşenler taksimatta ayrılır. Öyle bir zaman gelir ki, sahtekarların tümü yalanda birleşirken hakikatte ayrılır der.. ! İşin garipliği, Biz ezileni savunuyoruz. Ezilen ise bizleri eleştirip ezeni savunuyor. Biz ezilenin çocuklarını ve geleceğini düşünürken o bize haince yaklaşıyor.  işin en üzücü tarafı da onlar yüzünden ve onların cehaleti yüzünden biz de aynı sıkıntıyı yaşıyoruz.

Her şey maydanoz oldu şimdi gel de çıkın işin içinden..!

Dikkat ettiniz mi.? Nerede vatan haini, nerede sapık, nerede din tüccarı, nerede hırsız, nerede korkak varsa ATATÜRK’ ü sevmiyor neden?

Şunu o kiraya verdiğiniz  aklınıza iyice sokunuz; Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün fikirleri altında ezilmeye mahkumsunuz…!

Gel de çöz bu muammayı…….!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.