Dolar 32,4667
Euro 34,8619
Altın 2.420,11
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Yağmurlu
Trabzon
16°C
Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 16°C




















Önemli olan 3 puandır!

22 Ekim 2022 19:48
394
A+
A-

 

Önemli olan 3 puandır!

Trabzonspor bir çok eksiğe rağmen, iyi bir futbol ortaya koymadan da kazanmayı bildi ve üst gruptan kopmadan yoluna devam etti.

Maç öncesi Sivasspor’un uzaktan şutlar konusunda rakibe bolca şans verdiğini ve Trabzonspor’un bunu değerlendirecek oyunculara sahip olduğunu belirtmiştik ki gol de bu şekilde geldi. Ayrıca Trabzonspor’un ön alanda hızlı paslaşmalar ile Sivasspor’un ağır yerleşik savunması arasında pozisyonlar bulabileceğini söylemiştik ancak Trabzonsporun ön alandaki oyuncuların durağan oyununa sağ ve sol kanatın yeterince etkili kullanılamayışı da eklenince Sivasspor’un yapmış olduğu yerleşik savunmayı yerinden oynatamadı. Haliyle Trabzonspor’un ortaya koyduğu oyun kısırlaştı.

Visca’nın yokluğunu fazlası ile hisseden Trabzonspor bu alanda denediği pek çok oyuncudan istediği verimi bir türlü alamadı. Lahtimi konusunda taraftarın beklentisi henüz teknik ekipte bir karşılık bulmadı.

Olumlu anlamda söylenmesi gereken önemli konulardan biri de Gbamin’in Hamsik ile uyumunun artmasıdır.

Trabzonspor zorlu fikstüründe bir maçı daha kayıpsız atlattı, önemli olan 3 puandır.

Selametle kalın, hörmetlerle

Futbol Uleması

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.