Dolar 32,4124
Euro 34,7842
Altın 2.433,95
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 17°C
Per 16°C
Cum 19°C




















Emre Belözoğlu Trabzonspor’u örnek gösterdi!

Emre Belözoğlu Trabzonspor’u örnek gösterdi!
24 Mayıs 2022 23:03
321
A+
A-

Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Gençlik Günleri’nde söyleşiye katılan Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, “Teknik adamlığım geliştikten sonra Allah nasip ederse Fenerbahçe’nin başında sizleri mutlu edeceğiz. Bunu yapabilecek gücümüz, kuvvetimiz var” dedi.

Esenler Belediyesi tarafından 19-29 Mayıs tarihleri arasında ‘Gençlik Günleri’ gerçekleştiriliyor. Esenler 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde düzenlenen etkinlikler arasında yer alan söyleşi gününde Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu gençlerle bir araya geldi. Söyleşide yoğun sevgi ve sloganlarla gelen genç teknik adam ilk olarak başarılı olan genç teknik direktörler ile ilgili konuştu. ‘Futbolun içinden gelenlerle birlikte ülkemizde çok değerli genç teknik adamlar yetişiyor, ben de bunlardan biri olmak için çaba sarf ediyorum’ diyen Emre Belözoğlu, takımı Başakşehir ile ilgili olarak, “İyi ve hazır bir takıma geldim. Genlerinde Avrupa kupaları bulunmuş, şampiyonluk yaşamış bir kulüp. Benim de 5 senemi geçirdiğim önemli bir yer. Birbirimizi tanıyoruz ve birbirimize iyi geliyoruz. Oyuncu arkadaşlarım da iyi bir reaksiyon gösterdiler. Kendi potansiyelimizin 10 puan gerisinde kalsak da, başarısız bir sezon diyemeyiz. Aldığımız 65 puanla takımımız Avrupa kupalarına götürdük, emeği geçenlerden Allah razı olsun. Her şeyin kader kısmet olduğunu düşünüyorum. Benden önce de değerli bir teknik adam vardı; Aykut hoca. Çalıştık, Allah çalışanın her zaman yanında olduğunu düşündüğümüzden işimize sımsıkı sarıldık. Bildiğimiz tek şey de zaten futbol” ifadelerini kullandı.

“Etrafında toplanacağımız bir tane ülkemiz var”

Emre Belözoğlu, 2021-2022 sezonunu şampiyon tamamlayan Trabzonspor’u tebrik ederken, tepki gösteren gençlere tebrik etmesini bilmelerini belirterek şunları söyledi:
“Her zaman hayatınızda hakkaniyetli olun, adil olun. Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Bir takım şampiyon olmuşsa onu sizin arkadaşınız da olabilir, taraftarı da olabilir, tebrik etmeyi bilin. Ben bir Fenerbahçeliyim. Bugün Galatasaray da, Beşiktaş da şampiyon olsa tebrik edeceğiz. Bizim etrafında toplanacağımız bir tane ülkemiz var.”

“Hedefimiz ligde başa oynamak”

Gelecek sezonla ilgili Başakşehir’in hedefini açıklayan Belözoğlu, “Bizim hedefimiz bu ligde, Fenerbahçe gibi, Galatasaray gibi, Trabzonspor gibi başa oynamak. Onlarla baş etmek kolay değil. Hem oyuncu yapısı olarak, hem de camia olarak, yine de onlarla mücadele etmek için çalışacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.