Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 24°C
Çar 26°C




















Trabzonsporlu Edgar’ın sakatlığı orada da moralleri bozdu!

Trabzonsporlu Edgar’ın sakatlığı orada da moralleri bozdu!
24 Aralık 2021 15:47
211
A+
A-

Trabzonspor’un Altay’ı 2 – 1 mağlup ettiği maçta sakatlanan Edgar İe’nin, sezonu kapatması ülkesi Gine Bassau’da da moralleri bozdu.

Portekiz Milli Takımında oynadığından dolayı, birçok bürokratik işlemlerin halledilmesinin ardından Kasım ayında ilk defa Gine Bassau Milli Takımına çağrılabilen Edgar, Ocak ayında yapılacak Afrika Uluslar Kupasında da forma giyemeyecek. 

Gine Bassau’nun, Sudan, Nijerya ve Mısır ile oynayacağı Afrika Uluslar Kupasındaki grup maçlarında oynamasına kesin gözüyle bakılan Edgar’ın bu sakatlığı şansızlığında bu kadarı dedirtti.

PORTEKİZ MİLLİ TAKIMINDA SADECE 35 DAKİKA SÜRE ALABİLDİ
Bilindiği gibi Edgar aslında Gine Bassau doğumlu. Ancak ailesinin Portekiz’e taşınmasının ardından futbol eğitimini bu ülkede alan Edgar, Portekiz Milli Takımının birçok yaş kategorilerinde görev aldı. 2017 yılında ilk defa Portekiz Milli Takımına çağrılan Edgar, Suudi Arabistan ile oynanan dostluk maçında 35 dakika süre aldı. ABD ile oynanan karşılaşmada ise kadroda yer aldı fakat, oyuna dahil olmadı.

BİRÇOK BÜROKRATİK İŞLEMİ HALLETTİ


Edgar bu süreçten sonra Porkekiz milli takımına bir daha çağrılmadı. En son Ekim ayında ülkesi Gine Bassau’nun milli takımında oynaması için teklif yapılan Bordo – Mavili oyuncu bu süreçte birçok bürokratik işlemi halledecek doğdu ülkesinin formasını giymeye hak kazandı.
Kasım ayında Gine Bassau Milli Takımına çağrılan Edgar, Ocak ayında yapılacak Afrika Uluslar Kupasında ilk defa ülkesinin milli takımı formasını terletebileceği düşünülüyordu. Ancak oyuncunun yaşadığı sakatlık ve sezonu kapatması, bu planların da alt üst olmasına neden oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.