Dolar 32,3184
Euro 35,0487
Altın 2.307,01
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 17°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
17°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 20°C




















“YETER ARTIK DÜŞÜN YAKAMDANNNN!!!”

Köşe Yazarı , 2019 seçimlerinde Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı, Sivil Toplum Lideri, Siyasetçi ,İşletmeci, Satış Pazarlama uzmanı, Yaklaşık 50 farklı alanda eğitim ve sertifika sahibi,Eğitimci, Danışman, Genel Müdür, CEO
2 Ocak 2022 14:20
1.087
A+
A-

Siyaset;Devletin idari kademelerinde yer alan politikacıların ülkenin yönetimi, ekonomisi ve güvenliği kapsamında sürdürdüğü çalışmalara siyaset adı verilir. Siyasetin amacı hem iktidarda kalmak hem de halka hizmet sunmaktır…

Kısacası siyaset; Kişinin menfaatlerini gerçekleştirmek amacıyla ve kendi yöntemleri dahilinde çıkar peşinde koşmak ,rant elde etmek, birilerini zengin etmek, eşine ve dostuna iş bulmak,ihale almak, insanları kandırmak, makam mevkii sağlamak değildir.

Aksine, siyaset; Devletimize ve milletimize yalnızca ve yalnızca hizmet etmektir. Önce Hak Teala için,sonra da halk için. Ben de bu duygular ve düşüncelerle siyasete girmiştim. Lakin, Yüce Allah ( CC) zatıalime siyaseti ve siyasette görev almayı nasip etmedi. Bunda da bir hayır vardır diyerek köşemize çekildik.

Ne yazık ki üzülerek söylüyorum; Günümüzde böyle siyasetçi bulmak ve görmek o kadar kolay değil. Devletimiz için, milletimiz için canla başla çalışan siyasetçiler çok az.

Ne yazık ki üzülerek ifade ediyorum; Medyada, yazılı ve görsel olarak, ne zaman Kandıra ile ilgili yazılar yazılsa, Kocaeli ve Kandıra siyasetçileri hakkında yorum yapılsa hemen Ayhan Yalçın adına yorumlar yapılıyor.Ve hakkımda konuşuluyor.

Hakkımda yerli yersiz yorum yapan hadsizlere ve seviyesizlere sesleniyorum!!! Ayhan Yalçın olarak artık siyaseti hiç bir şekilde düşünmüyorum.Ayrıca siyasetin hiç bir yerinde değilim. Ve bu konuda hiç bir çalışmam ve düşüncem yok ve asla da olmayacaktır.
Her Kandıra haberlerine konu edilmem beni derinden üzüyor. Artık bırakın yakamı. Ayrıca benim gıybetimi yapanları Yüce Allah’a havale ediyorum.

Kandıra sevdası klavye başında olmaz. Kandıra sevdası olan kişi benim gibi hiç bir makam mevkii ve menfaat beklentisi olmadan, yalnızca önce Yüce Allah için ve Kandıra halkı için hizmet etmek amacıyla siyaset yapar.Ben Kandıra uğruna yüzbinlerce para harcayıp, zaman tükettim. Çok iyi maaş aldığım halde işimi bırakıp, Kandıra ‘ya hizmet için koştum. Yazıktır günahtır yahu.

Ben zaten yıllardan beri emekliyim. Hiç kimseye ve hiç bir siyasetçiye muhtaç değilim. Allah’ıma hamd olsun her şeye sahibim. 52 yaşıma kadar alnıma bir tek leke getirmeyip, haram lokma yememişim.

Zaten Yüce Allah (CC) onun içinde bana siyasette görev almayı nasip etmedi.
Bu dünyanın ahireti de var; Hesap günü var. Ben hakkımı bu tarz insanlara helal etmiyorum. Utanınnn yaaaaa…

Benim hakkımda yorum yapar önce aynaya baksınlar. Allah’tan korksunlar.
Ayhan Yalçın yalnızca Allah için yaşar. Asla haramla, yalanla,üçkağıtçılıkla, ahlaksızlarla işi olmaz.

Ayhan Yalçın, Anadolu’dan çıkmış, hala Anadolu kültürü ile hareket eden, alnına bir tek leke getirmemiş, hayatını insanlığa adamış bir insandır.

Saygılarımla!!!

Ayhan Yalçın

YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
YORUMLAR

  1. by_ram dedi ki:

    Ayhan yalçın demek sadece ayhan yalçın demek değildir. Yapılan yorumları bilmiyorum ama cevap vermeye değmez saygıdeğer abim.