Dolar 32,5082
Euro 34,8818
Altın 2.433,27
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 17°C
Per 17°C
Cum 18°C




















Bakan Özhaseki ve AK Parti heyeti, hemşehri dernekleri ile bir araya geldi REFAKATÇİ KONUK EVİ MÜJDESİ

Bakan Özhaseki ve AK Parti heyeti, hemşehri dernekleri ile bir araya geldi  REFAKATÇİ KONUK EVİ MÜJDESİ
24 Mart 2024 13:07
53
A+
A-

REFAKATÇİ KONUK EVİ MÜJDESİ

Seçim çalışmaları kapsamında Trabzon’a gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ve AK Parti heyeti Trabzon’da faaliyet gösteren hemşehri dernekleri ile bir araya geldi.

Programa, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, AK Parti Trabzon milletvekilleri Yılmaz Büyükaydın ve Vehbi Koç, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç, Ortahisar Belediye Başkan adayı Ergin Aydın, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, önceki dönem AK Parti il ve ilçe teşkilatı başkan ve yöneticileri, hemşehri derneklerinin başkanları ve üyeleri katıldı.

İftar programında konuşan Bakan Özhaseki, Genç ve Aydın için destek isterken Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Genç, refakatçi konuk evinin müjdesini verdi.

BİZİM BELEDİYECİLİKTEN ANLADIĞIMIZ HİZMET ETMEKTİR

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Bizim belediyecilikten anladığımız hizmet. Biz gece gündüz demeden hizmet ediyoruz. Çok şükür elimizden geleni yapıyoruz. Genelde hükümet olarak Sayın Cumhurbaşkanı’mızın liderliğinde, özelde de şehirlerimizde gücümüz neye yetiyorsa onu yapıyoruz. Hiç mazeret üretmeden, durmadan çalışıyoruz, gayret ediyoruz, eser belediyeciliği ortaya koyuyoruz.” dedi.

ETLE TIRNAK GİBİYİZ

Bakan Özhaseki, sözlerine şu şekilde devam etti: “Yüzyıl kadar önce daralan, bunalan Balkanlar’da kim varsa bu coğrafyaya gelmiş. Karadeniz’in ötesindeki daralanlar buraya gelmiş. Güneyde, doğuda mazlum hangi millet varsa bu coğrafyaya gelmiş. Etle tırnak gibi olmuşuz, kardeş olmuşuz, devletimizi kurmuşuz ve gittikçe büyüyoruz. Haliyle düşmana korku veriyoruz ve dostlarımız için de güven kaynağıyız. Allah’a hamdediyoruz.”

GENÇ VE AYDIN’A DESTEK İSTEDİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun hem valilik hem belediye başkanlığındaki çalışkanlığına şahit olduğunu anlatan Özhaseki, “Görev yaptığı yerlerde hem valilik hem belediye başkanlığı yapıyordu. Çalışkanlığına, dürüstlüğüne birebir şahidim, Allah kendisinden razı olsun. Bugün de bir bayrak değişimi, Ahmet Metin Genç’e görevi tevdi ediyor. İnşallah sizlerin yüksek oyuyla Büyükşehir’i Ahmet Metin kardeşimiz, merkezde de Ergin kardeşimize destek verip iş başına getireceksiniz. Ben de naçizane bir kardeşleri, arkadaşları olarak elimden ne geliyorsa yapacağım, onlara destek vereceğim.” ifadelerine yer verdi.

REFAKATÇİ KONUK EVİ MÜJDESİ

Programda söz alan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Genç ise derneklerin talebi olan refakatçi konuk evinin müjdesini verdi. Genç, “Trabzon’umuzda yaşayan kıymetli Artvinlilerimiz, Gümüşhanelilerimiz, Bayburtlularımız, Rizelilerimiz ve Giresunlularımız hep beraber bir aradayız. Bir aile bütünlüğü içerisindeyiz. Ben de bu güzel iftar sofrasında sizlerle bir arada bulunmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Cenab-ı Allah nasip ederse sizlere, hemşerilerimize büyükşehir belediye başkanı olarak hizmet etme arzusundayım. Artvin’den, Gümüşhane’den, Rize’den ve Giresun’dan şehrimize hastaneye gelen hemşehrilerimiz için bir sözümüz vardı. Bizden refakatçi evi talep ettiler. Daha önce olduğu gibi derneklerimizle güzel çalışmalara imza attık. Allah nasip eder göreve gelirsek Trabzon’umuzda güzel bir refakatçi konuk evini hizmete alacağız. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.“ açıklamalarında bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.