Dolar 32,3266
Euro 35,0806
Altın 2.300,55
BİST 9.049,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 20°C




















Beşiktaşlı isimden Abdullah Avcı ile ilgili şok sözler!

Beşiktaşlı isimden Abdullah Avcı ile ilgili şok sözler!
27 Aralık 2021 21:30
272
A+
A-

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı’nın, Bordo – Mavililerle birlikte Süper Ligin zirvesinde yer alması en çok Beşiktaşlıların ağrına gidiyor.

Avcı’nın Beşiktaş’dan hakkı olan tazminatı almasına sinirlenen ve her fırsatta karalama kampanyası yapan Siyah Beyazlıların bu durumuna son örnek ise TGRT ekranlarında yaşandı.

LİGİN EN ÇOK GOLÜNÜ ATTI, EN AZ GOLÜNÜ YEDİ
“Stüdyoda Futbol” adlı programda yorumculuk yapan Beşiktaş Kongre Üyesi Bülent Uslu, 36 ile ligin en çok golünü atan, 14 ile ligin en az golünü yiyen, 46 puan ile zirvede yer alan Trabzonspor’da, taraftarların Avcı’nın oynattığı futboldan memnun olmadığını sandığını söyledi. 

Trabzonspor, eleştirecek hiç bir şey bulamayan yorumcularda son dönemde moda olan bu söylem, Trabzonspor taraftarlarını ise güldürmekten öteye geçemiyor.


“SEN TRABZONSPOR MAÇLARINI İZLEDİĞİNE EMİN MİSİN?” 

Uslu, programda “Abdullah Avcı’nın oynattığı futboldan, ben Trabzonsporluların memnun olduğunu sanmıyorum. Başakşehir’deyken de aynı tarz. Yan pas, yan pas, yan pas.. Dikine futbol yok. Abdullah Avcı, yatsın, kalksın Uğurcan Çakır’a dua etsin” şeklindeki komik söylemine, Gazeteci Murat Bereket ise, “sen Trabzonspor’un maçlarını izlediğine emin misin?” diye cevap verdi.


TARAFTARLAR, AVCI’YI HER MAÇ SONU TRİBÜNE ÇAĞIRIYOR
Trabzonspor’un iç sahada oynadığı her maçtan teknik direktör Avcı, ekibi ve bordo – mavili futbolcuların tribüne çağrılmasını görmeyen, belki de görmezden gelen Uslu, bu söylemlerle kendince algı oluşturmaya çalıştığı kaydedilirken bordo – mavililerin bu söylemlere en iyi cevabı da sahada, taraftarların tribünlerin doldurmasıyla verdiği kaydediliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.