Dolar 32,5073
Euro 34,8805
Altın 2.431,79
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 17°C
Per 17°C
Cum 18°C




















Aras Kargo Spor Kulübü Başkanı Utku Ayyarkın'ın Sultanlar Ligi heyecanı:

– “Kendi takımımızla Sultanlar Ligi’nde mücadele edeceğimiz için şimdiden çok heyecanlıyız”

Aras Kargo Spor Kulübü Başkanı Utku Ayyarkın'ın Sultanlar Ligi heyecanı:
16 Mart 2024 20:45
73
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Voleybol KFC Kadınlar 1. Ligi Final Etabı'nda ikinci gün sonuçlarının ardından Vodafone Sultanlar Ligi'ne çıkmayı garantileyen Aras Kargo'nun kulüp başkanı Utku Ayyarkın, büyük heyecan yaşadıklarını belirtti.

Ayyarkın, yaptığı yazılı açıklamada, kendileri adına tarihi bir an yaşadıklarını vurgulayarak, "Bugün, Aras Kargo Spor Kulübü ve voleybol adına tarihi bir an. Cumhuriyetimizin 100'üncü, kuruluşumuzun ilk yılında, Sultanlar Ligi'ne çıkmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Milli takımlar seviyesinde 'zeki, çevik ve ahlaklı' sporcular yetiştirmek için çıktığımız bu yolda, aldığımız bu başarı, ne kadar doğru bir yatırım yaptığımızın kanıtıdır. Kendi takımımızla Sultanlar Ligi'nde mücadele edeceğimiz için şimdiden çok heyecanlıyız." ifadelerini kullandı.

Başarıda emeği geçen herkesi kutlayan başkan Ayyarkın, şunları kaydetti:

"Gösterdikleri performansla bizleri gururlandıran Suphi Hoca ve teknik ekibine, sporcularımıza, bu süreçte yanımızda olan Aras Kargo'nun liderlerine, takımımızı ilk günden itibaren gerek büyük bir heyecanla gerek tribünden gerek sosyal medyadan destekleyen tüm Araslar'a da ayrıca teşekkür ederim. Aras Kargo olarak, 'Voleybolun heyecanını taşıyoruz' mottosuyla çıktığımız bu yolda, Türk sporuna destek olmaktan dolayı gurur duyuyoruz."

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.