Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 15°C
Hafif Yağmurlu
Trabzon
15°C
Hafif Yağmurlu
Paz 14°C
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 19°C




















Ortahisar Belediye Başkanlığı İçin Saadet Partisi Adayı Ümit Çebi’den Açık Davet

Ortahisar Belediye Başkanlığı İçin Saadet Partisi Adayı Ümit Çebi’den Açık Davet
12 Mart 2024 11:15
95
A+
A-

Ortahisar Belediye Başkanlığı İçin Saadet Partisi Adayı Ümit Çebi’den Açık Davet

Saadet Partisi’nin Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ümit Çebi, 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde tüm adayları, Ortahisar’ın geleceğini şekillendirecek projelerini paylaşacakları bir tartışma forumuna davet etti. Çebi, Milli Görüş ilke ve değerlerine dayalı bir yönetim anlayışıyla hazırladığı projeleri kamuoyu ile paylaşmaya hazır olduğunu belirtti.

“Ortahisar Belediye Başkan Adayları Proje Sunumu ve Tartışması” adı altında düzenlenecek olan bu etkinlikte, adaylar projelerini serbestçe anlatacak ve dış müdahale olmaksızın halkın karşısına çıkacaklar. Program, Ortahisar’ın mevcut sorunlarına ve bu sorunlara yönelik çözüm önerilerine odaklanacak. Adayların projelerini anlatmalarına ve birbirleriyle tartışmalarına olanak tanıyan bir formatla gerçekleştirilecek.

Çebi, bu programın Ortahisar için büyük önem taşıdığını vurgulayarak, “Bu program sayesinde hemşerilerimiz, belediye başkan adaylarını ve projelerini daha yakından tanıma fırsatı bulacak, bilinçli bir şekilde oy kullanacaklar. Adaylar arasında saygı, dinleme, eleştiri, öğrenme ve işbirliği ruhu gelişecek” dedi.

Ümit Çebi, tüm adayları, Ortahisar’ın demokrasisine katkı sağlayacak ve halkın beklentilerine cevap verecek bu önemli etkinliğe katılmaya davet etti

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.