Dolar 32,5987
Euro 34,8108
Altın 2.496,49
BİST 9.464,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Parçalı Bulutlu
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 18°C
Sal 25°C




















Turu Zor Attık 4 3

Turu Zor Attık 4 3
12 Ağustos 2021 21:52
291
A+
A-

Trabzonspor Zoru Başardı4 3penaltılarla normal sonuc 5 4  Romaya Hazırlanıyoruz

Abdullah Avcı Serkan Asan ile ilgili gelen soruya, ”Serkan’ın performansından memnunum. Nasıl görev verdiğime ne yaptığına bağlı. Yayından önce söyledim, futbolun içinde bir takım veriler kullanılıyor. İsmail aramıza geç katıldı. Yavaş yavaş oynamasına müsade ediyor. Trondsen ağır sakatlıktan çıktı. Hazır olmadıkları için veriler bunu gösteriyor. Peres Roma’da sol bek oynadığı için böyle bir tercih yaptık. Oyun içinde böyle hamle yaptık. Dışarıdan göründüğü gibi playstation gibi değil. Veriler kullanıyoruz, sağlıkla ilgili testler kullanıyoruz ve karar veriliyor. Bunu açıkladım, yine açıklayayım. Serkan üzerinden konuşuyorsak, bugün takım 4 kere öne geçmiş, Serkan’ı konuşacaksak olumsuza çekeriz her şeyi. Bugün kaptanımız Uğurcan, Serkan bu kaynaktan. Parmak gibi böyle bakılsın iyi yoldayız, iyi oyunlar oynuyoruz. Olumsuz taraftan bakmanın doğru olacağını düşünmüyorum. Sabır istiyorum. Bunlar şehir olarak bizi takımı yorar. Teknik olarak hamleler yapılıyor, çocuk çok dimdik ayakta devam ediyor” cevabını verdi.
Uğurcan Çakır ise ”Trabzonspor’da her futbolcu değerli, Trabzonspor forması giyiyorsa her oyuncu değerli. Bana göre de en iyi performansı verdi. Elinden geleni yaptı, olumsuz eleştirileri duymak istemiyorum” dedi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.