Dolar 32,2615
Euro 34,8402
Altın 2.432,44
BİST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 15°C




















Lezita ürünlerini Gulfood'da sergiledi

Lezita ürünlerini Gulfood'da sergiledi
6 Mart 2024 13:30
66
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Lezita, bu yıl 29. kez düzenlenen Gulfood Uluslararası Gıda Fuarı'na, uluslararası gıda markası olma vizyonu doğrultusunda geliştirdiği ürünleriyle katıldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Lezita, "Hayatın Lezzeti" mottosuyla kırmızı ve kanatlı et pavilyonunda yer alan standındaki dondurulmuş patates, soğan halkası ve piliç eti ürünlerini katılımcılara sundu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Lezita Genel Müdürü Mesut Ergül, şirketin tüm dünyaya yayılmayı hedeflediğini belirterek, "Yaklaşık 70 ülkeye ihraç ettiğimiz ürünlerimizle küresel bir etki yaratıyoruz." ifadelerini kullandı.

Gulfood Uluslararası Gıda Fuarı gibi organizasyonlarda, Türkiye'yi iyi şekilde temsil ettiklerini ve yurt dışında daha büyük hedeflere ulaşmak için önemli fırsatlar elde ettiklerini kaydeden Ergül, "Fuarda bu yıl da tüketicinin değişen talep ve ihtiyaçlarını anlayan ekibimizden aldığımız güçle yarattığımız yenilikçi ürünlerimizi dünya ile buluşturduk." değerlendirmesini yaptı.

Yiyecek ve içecek endüstrisine inovasyon sağlayan fuar, büyük gıda firmalarını bir araya getirdi. Körfez ve Afrika ülkeleri tarafından yoğun katılımın gerçekleştiği fuarda, 190'dan fazla ülkeden 5 bin 500'ün üzerinde katılımcı yer aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.