Dolar 32,2066
Euro 35,0045
Altın 2.506,97
BİST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 19°C
Az Bulutlu
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 20°C
Cum 19°C




















İspanyol aşk şarkılarının tutkulu sesi Grammy Ödüllü Buika yoğun talep üzerine Türkiye turnesinde!

İspanyol aşk şarkılarının tutkulu sesi Grammy Ödüllü Buika yoğun talep üzerine Türkiye turnesinde!
9 Mayıs 2024 22:19
71
A+
A-

Daha önceki konserlerinde Türkleri ailesi gibi gördüğünü dile getiren Buika, Piu Entertainment organizasyonuyla Türkiye turnesine çıkıyor. 22-28 Eylül tarihleri arasında İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa ve İzmir’i kapsayan konserlerin biletleri Türkiye’nin teknoloji odaklı etkinlik biletleme platformu Biletinial’da satışa açıldı.

Gelmiş geçmiş en iyi vokaller arasında gösterilen besteci, söz yazarı ve şarkıcı Buika, , flamenko, soul, Afrika, R&B, rumba ve cazı farkı kültürlerle harmanlandığı, kendine has görkemli sesi ve müziği ile Türkiye Turnesi’ne çıkacak.  Piu Entertainment organizasyonuyla İstanbul, Ankara, Bursa, Antalya ve İzmir’i kapayan turne programı kapsamında sevenleriyle buluşacak olan Buika’nın turne biletleri Türkiye’nin teknoloji odaklı etkinlik biletleme platformu Biletinial’da satışa çıktı.

İçinde yaşanmışlıklar barındıran efsunlu vokalini ve sanatını yeryüzünün farklı topraklarından hikâyelerle besleyen Ekvator Ginesi kökenli İspanyol şarkıcı ve besteci Buika, müziğinde sakinlik, barış, özgürlük, tutku gibi pek çok evrensel temaya yer veriyor. Şarkı söylemenin ötesine geçerek onları yaşayan, deneyimleyen ve kulağımıza fısıldayan Buika, eşsiz sesi ve sahnedeki enerjisiyle izleyenleri büyüleyecek.

Buika, müziğe olan ilgisini ve neden müziğe odaklandığını “Müzik benim için üst düzey bir tutku. İlhamım hayatın bizzat kendisinden geliyor. Ruhumun duyduğu bir ihtiyaç bu. Zihnimin duygu değişimlerimi dışa vurma ihtiyacı, aynı zamanda benim algıladığım dünyanın duyusal çevirisi… Gerçekten bunların hepsi tarifsiz duygular, bunu anlatmaya sözlerim yetmez. O yüzden bestelerim var”  şeklinde özetliyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.