Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 18°C
Az Bulutlu
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 17°C
Per 18°C




















BU KEZ EV SAHİBİ 2000’Lİ YILLARIN DİVASI NEZ’Dİ

BU KEZ EV SAHİBİ 2000’Lİ YILLARIN DİVASI NEZ’Dİ
28 Ocak 2024 22:15
81
A+
A-

Özgür Aras’ın Harbiye’de açtığı kulüp EV’in konsept partileri şehirde bir efsaneye dönüştü. Dün akşam 2000’lerin dev ismi Nez’in ev sahipliğini yaptığı partide konuklar sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi…

Sahnelerde fırtına gibi esen, dansıyla ve tarzıyla birçokları tarafından taklit edilen Nez önceki akşam ünlü iletişimci Özgür Aras’ın kulübü EV’de ‘Ev Sahipliği’ yaptı. Açıldığı günden bu yana İstanbul’un en popüler mekanlarından biri olan EV, partileriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Nez EV’de hem kendi dostlarını hem de kulübün müdavimlerini ağırladı. EV’ciler Nez ile fotoğraf çektirmek için sıraya girdi.

Nez’in ev sahipliği yaptığı gecenin rezervasyonları günler öncesinden doldu, telefonlar kilitlendi. Sevenleri Nez’i çok özlediklerini söyleyerek gecenin çok heyecanlı geçeceğinin sinyallerini vermişti. Gördüğü yoğun ilginin heyecanıyla konuklarıyla buluşan Nez seksi kıyafeti ve cana yakın tavırlarıyla gerçek bir ev sahibesiydi.

Israr üzerine sahneye çıkan Nez en popüler şarkılarını seslendirirken meşhur danslarını da yapmayı ihmal etmedi. Nez enerjisi ile bütün gece herkesi kendine hayran bırakken bir döneme damgasını vurmuş ‘Sakın Ha’ şarkısını söylerken tüm kulüp kendisine eşlik etti.

Sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden partide Nez gazetecilerle sohbet ederken “Bu akşam gördüğüm ilgi beni çok mutlu etti. Çok eğlendik” dedi. Bu sene meslek hayatının 25. yılını kutladığını, mart ayında yeni çıkacak şarkısının klibi için de önümüzdeki hafta kamera karşına geçeceğini belirtti.

Yoğun istek üzerine 31 Mart Çarşamba gecesi EV’de ikinci kez Kobra Murat ile Roman Gecesi gerçekleşiyor!

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.