Dolar 32,2757
Euro 34,8427
Altın 2.414,65
BİST 10.276,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon 16°C
Az Bulutlu
Trabzon
16°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 21°C




















Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması  

Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması   
26 Nisan 2024 14:10
43
A+
A-

23 Nisan’ı özel çocuklar ile kutladılar

Atamız Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk çocukları nezdinde tüm dünya çocuklarına armağan ettiği en büyük bayramımız nedeniyle “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” YYÜ GAZİOSMANPAŞA HASTANESİ tarafından düzenlenen partide tedavi gören çocuklar ve çalışanların çocukları coşku içinde bir gün geçirdiler.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı dolayısıyla Gülmek iyileştirir Derneği, Atel İnşaat’ın ve SD Medya’nın katkılarıyla düzenlenen neşeli partide tüm çocuklar palyaço ile birlikte balonlar ve yüz boyama yaptılar. Hep birlikte şarkılar ve marşlar söyleyen çocuklar coşku içinde eğlendiler.

Çocuk hematolijisi ve onkolojisi uzmanı Prof. Dr. Barış Malbora’nın da katıldığı çocuklar partisinde aileler bu etkinlikten çok mutlu olduklarını ifade ederek teşekkür ettiler. İş İnsanı Ahmet Gülcan bu özel günde ve özel kardeşlerimize bir nebzede olsa Atel İnşaat olarak her zaman yanlarında olacağız.

Atel inşaat’ın hazırladığı hediyeler partide sonunda tüm çocuklara verildi.

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.